Det här med att vara vårpilsk..

Något händer i min kropp när värmen slår in. Jag kokar nå enormt, jag går ständigt runt med ett monster i byxorna. Är det någon som har en förklaring till detta. Fast jag menar, får man  mellan jämna mellanrum sms där det står – Jag ska suga din k*k och sen ska du kn***a mig som aldrig förr, då är det lätt hänt att monstret rör på sig, eller vad säger ni?

 

Diabetes & sex :  Bland män är det vanligaste problemet impotens – svårighet att få, och hålla en erektion. Kvinnor kan uppleva smärta under samlaget eller upprepade infektioner, som gör det svårt att njuta av sex.

Har ni haft problem med detta? Jag kan redan nu säga, att det har jag haft. (Inte impotens, men det andra.)

 

 

Mitt blodsocker just nu : 10.2

 

 

/Diabetesmannen

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida