Sträva efter att vakna med ett bra blodsocker…

Sträva efter att vakna på ett så bra blodsocker som möjligt. Jag tror att lösningen ligger lite där. För inte fan är det kul att vakna på över 20 i bs. Din dag börjar därmed på det sämsta tänkbara sätt. Du är arg, det sticker i kroppen på dig och det tar flera timmar innan du mår bra igen.

I dag är en grym dag för mig. Jag vaknade på 7,2 i bs och har mått så jävla bra. Jag vaknade bokstavligt talat med ett leénde på läpparna och tänker – Fan vad jag mår bra i dag. Jag kände verkligen så. Underbart!

Hur känns det att vakna med över i 20 i bs? Det känns ungefär som att du har sovit i en timme även fast du har sovit i 8 timmar. Hela kroppen är öm och det känns som att du har sovit på sten. Så upplever jag det höga blodsockret på morgonen. Fyfan!

Diabetiker : Känner ni igen er i det jag säger?

 

 

Mitt blodsocker just nu : 12.4

 

 

/Diabetesmannen

6 kommentarer

6 kommentarer till Sträva efter att vakna med ett bra blodsocker…

 1. Elin skriver:

  Jag känner igen mig så väl i det. Jag har precis fått bra bs nu efter att ha legat på 15 och högre i kanske 8 månader. Jag är en glad person men har ändå mått sådär som du beskriver, men nu har läkarna hittat lite lösningar och mitt bs har sjunkit och jag ligger as bra nästan hela tiden, man märker en sådan skillnad, fan vad skönt det är med ett bra bs 🙂

 2. Leif skriver:

  Du har inte funderat på att börja med pumpbehandlig? I de flesta fall så blir dit blodsocker jämnare, lägre och du mår framförallt bättre.

 3. Det kan inte vara lätt att ha diabetes och alltid behöva ha koll på sina värden osv :/

 4. Elin skriver:

  Detta var dagens sanning.
  Finns knappt nåt värre än vakna med högt blodsocker

 5. anna skriver:

  så sant!
  jag har äntligen fått ner morgonvärdet, så nu vaknar jag oftare av att det ligger på 3-4 istället för 12-15 typ.. känns mycket bättre!

 6. Hanna skriver:

  Känner igen mig så väl. Hela dagen kan bli skit av höga morgonvärden. Känner mig nästan bakis då…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida