Stockholm i morgon..

Godkväll mina galna bloggläsare & godkväll min galna garderob!

I morgon klockan 11.35 så ska tåget från Uppsala ta mig och min bloggkollega Peshang till våran underbara huvudstad, Stockholm. Efter 40-50 minuters tågresa så väntar en taxi som ska ta oss till hotellet. Och därefter väntar ytterligare en taxi som ska ta oss till Bingo Rimers studio. 

Mer info kommer, jag vet knappt själv hur morgondagen ser ut. Det är lite av en suprise!

Och här har vi min grymma bloggkollega. Peshang bloggar HÄR! ( Grym modeblogg)

 

 

Nej fan, nu måste jag skrapa i hop en outfit!

 

 

/Diabetesmannen

1 kommentar

1 kommentar till Stockholm i morgon..

  1. Peshang skriver:

    Längtar ja! ses i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida