Njut även fast du är diabetiker!

Njut av livet, snälla gör det. Låt ingenting stoppa dig från det. Och bara för att jag är diabetiker så betyder det inte att jag håller mig borta från t.ex. alkohol, snus och cigg.

Jag är heller inte rädd för vad som händer i framtiden. Det går inte att tänka så.

Diabetes är inte bara diabetes om ni nu tror det. Det finns riktigt obehagliga komplikationer som t.ex. stroke, blindhet och andra hemskheter. Men ja, jag tänker väldigt sällan på detta.

Jag njuter så länge jag varar!

Låt aldrig diabetesen hindra dig!!!

 

 

/Diabetesmannen

1 kommentar

1 kommentar till Njut även fast du är diabetiker!

  1. johanna skriver:

    skulle bara säga att din blogg är grym, och att jag själv har diabetes och håller med dig om allt du skriver. är inte heller sådär extremt noga som många kan va, håller med dig om att man ska leva livet trots att man har diabetes. dricker själv alkohol och röker, vilket diabetesläkarna försöker tvinga mig att sluta med. men som du säger. man ska leva livet i vilket fall. du inspererar verkligen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *