Svar på tal!

1 . Kan du inte göra en videoblogg där du pratar seriöst eller gör något seriöst? Det vore roligt att se.

Absolut, det ska jag fixa. Har du något önskemål om vad jag ska göra?

2. Hej! Man får en skum känsla av dig. Det går inte att lista ut vad för sorts person du egentligen är. Så frågan är diabetesmannen. Hur är du som person?

Oj. Är jag skum? Jag som person kan kanske vara lite svår. Men annars är jag väldigt trevlig och rolig att umgås med. 

3. Hur kan du vara så brun hela tiden ?

Jag använder BUS ( Brun utan sol). Märke : Garnier Ambre Solaire. Finns att köpa på H&M för 129 kr.

4. Varför tycker du det är löjligt att åka på diabetesläger?

Alltså löjligt och löjligt. Det tycker jag faktiskt inte. Däremot så skulle jag aldrig betala för att träffa andra diabetiker. Och varför jag känner så, det är för att jag har fått kontakt med andra diabetiker via min blogg. Det är en lättnad för mig. Tack för att ni finns!

5. Funderar du på pump?

Jag gjorde det förut. Men nu – Nej!

6. Hej! Har pennor, Novorapid o Lantus. Ingen sköterska/läkare har nämnt eller föreslagit att jag skulle kunna ha sprutor som dem du har. Är det kinkigt att få byta till det du har? En fråga till, hörde nyligen av en annan diabetiker att han tar samma som mig (fast i sprutor som dig) men att han har ytterligare en insulinsort som är ett mellanting mellan snabbt o långsamt. Har du också det? Även detta har ingen nämnt för mig från sjukvårdens sida..

Tja! Det ska nog inte vara några problem. Säg bara att du vill testa Daily dose engångssprutor. Insulin – Jag tar humalog och lantus. Så nej, jag har inget mellanting.

Hoppas du fick svar på din fråga 🙂

7. Varför modellar du inte längre?

Den branschen är smutsig och jäkligt svår. Jag gav helt enkelt upp. Det kostade mer än vad det smakade. Tyvärr.

8. Hur länge har du haft diabetes?

Lite mer än 9 år.

9. Vänta….va är de där för blodsockermätare? Märke? Med usb port? Funkar den bra? Jag har en sjukt jobbig som måste kopplas in i datorn med sladd som jag tappade bort någonstans i sydostasien, inte helt optimalt direkt…

Jag använder mätaren Bayer Countor usb. Det är utan tvekan den bästa mätaren jag har haft. Och yes, det är usb port på den. Du laddar via datorn och du kan även se dina kurvor och annat smått och gott. 

Ps. Nu kan du vinna mätaren här på min blogg. Anmäl dig HÄR!

10. Bästa nattklubben i Uppsala?

Birger jarl på fredagar och saluhallen på lördagar.

 

/Diabetesmannen

1 kommentar

1 kommentar till Svar på tal!

 1. newme skriver:

  Hej hej!

  Vilken spännande blogg du har.
  Kanske en märkliga frågor, du får svara om du vill.
  Tar du Lantus en eller två ggr?
  Hur kommer det sig att du bytte Novorapid till Humalog? Gillar du deras pennor bättre?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.