Vem är tjejen med stans fulaste tygskor?

Vem är tjejen med stans fulaste tygskor?

 

Den här tjejen har alltid samma kläder & skor på sig ute på krogen. Och det är inte direkt några vackra kläder hon bär heller. Går man ut på krogen, så stilar man till sig lite. Man går inte ut i gamla håliga tygskor.

Den här tjejen tror även lite-lite för mycket om sig själv, för sitt egna bästa. Hennes humor verkar vara att slåss. I stället för att hälsa med en handskakning och vara trevlig, så får man ett stenhårt njurslag i stället.

JÄVLA DUMHETER!

 

Ledtråd : Hon har alltid fula tygskor, hennes humor är att slåss och hon hänger mycket på Saluhallen och Birger jarl. Jag tror att hon är född 1991.

 

 

/Diabetesmannen

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *