Sinnessjukt bra, trots värdelöst blodsocker.

Vilka tror ni vann?  Jo, jag och min kära skandalbrorsa lyckades efter en grym match tillslut stå som segrare. Vilken känsla, vilket spel och vilket fokus. Fokus från start till mål. Trots att jag inte har legat under 15 i bs i dag, så lyckades jag ändå genomföra en riktigt grym tennismatch. Mycket märkligt kan jag tycka!?

 

Dagens blodsocker har liksom sett ut så här typ : 18,9, 26,4, 16,2, 20,4, 22,3, 18,1, 15,2. Ja, ungefär så. Och ja, jag vet. Det är inte bra att utsätta sig för fysiskt aktivitet när man ligger sådär pass högt. Men att lämna Wo i en semifinal? Det finns inte på kartan. Och som sagt. Jag gjorde en av mina bästa matcher i dag, tillsammans med brorsan.

 

Siffrorna blev 6-4 7-6 :).

Måste även hylla dagens motståndare ( Anders & Pelle). Riktigt bra spelat:).

 

Blodsocker just nu : 9,1 ( Blodsockerfall tro?)

 

/Diabetesmannen

6 kommentarer

6 kommentarer till Sinnessjukt bra, trots värdelöst blodsocker.

 1. Ulrika skriver:

  Hej
  Grattis! Kul att matchen blev så bra trotts allt… 🙂
  Hur mår du när du är så hög? Är det skillnad om du är hög en stund eller om du ligger så lite längre?
  Svårt som diabetesmamma att förstå hur det känns. Jag kan se på min kille när han är hög, hur han beter sig men jag vet inte hur det känns…

  Mamman

 2. Göran skriver:

  Grattis till vinsten. Trist att du har sådana höga BS-värden men det känns skönt för mig som ALLTID ligger så högt. Tänkte tipsa om en bra app – diabetes diary. Lycka till i finalen.

  • Diabetesmannen skriver:

   Tackar så mycket Göran! Ja, jag är själv chockad över mitt spel, eftersom blodsockret krånglade hela dagen.

   Joakim

 3. Träningsstart skriver:

  Kul att matchen gick bra. Trist med bs. Det är bara att ta nya tag och försöka få ned eländet. Nåt annat finns ju inte liksom. Själv har jag just bokat en period med PT i grupp, skall se vads det kan leda till?

 4. maia skriver:

  Når blodsukkeret ditt er høyt SKAL du trene, du ser jo selv at det gikk ned:) Lykke til videre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.