Stroppiga hantverkare!

Här har vi dom två kaxigaste/stroppigaste hanverkarna i sverige. I tv-rutan är dom allt annat än kaxiga. Där är dom gulliga, hjälpsamma och bygger om ett hus på sådär cirka 60 min. Haha.

Men nu är det ju så att jag Joakim ” diabetesmannen” Mattsson har mäktiga kontaker i denna bransch. En av dom är min bror och sen är det ju så att jag i grund och botten är målare. Så ja, jag har en del koll.

Och i bland så är det ju mässor och annat skoj. För ungefär ett år sedan så var en polare till mig på en mässa. Även Jonny & Mattias från room service var där. Enligt honom var Jonny & Mattias arroganta och allmänt kaxiga. Jonny hade även sagt – Man kan inte gå i ett klädesplagg som kostar under 1000 kr.

Och sen var det någon stackare som ville ha deras autograf. Och som svar får han – NEJ, vi har inte tid med sånt. Ställ dig i kön, för nu ska vi föreläsa.

 

Diabetesmannen – Detta förvånar mig inte ett dugg! ( Tråkigt men sant)

 

Visst. Det är klart det är jobbigt att vara känd. Men om man har valt att vara en offentligt person, så får man skylla sig själv.

 

/Diabetesmannen

3 kommentarer

3 kommentarer till Stroppiga hantverkare!

 1. Anonym skriver:

  Vet du vad? Lyssna inte på rykten. Blev chockad och illa berörd när jag hörde detta..Om ni har sett reklamen för nya Roomservice har ni sett att Mattias inte har något hår. varför? han rakade av allt för att han fick en obotlig hårsjukdom.(han skulle tappa allt hår, så han rakade bort allt i stället..) jag har följt dem otroligt länge, jag har svårt att dem är stroppiga.Skulle dem vara det? då skulle alla människor vara det. särskilt killarna från är uppväxta på Östermalm, killar från Tyresö osv.Tycker att det är tragiskt att man ska hacka på ”snickare/hantverkare”..har hört att Martin Timell är en bluff. han kan inte snickra, han är en fuskbyggare(ironiskt med tanken på att han är programledare för Fuskbyggarna.)

  • Diabetesmannen skriver:

   Fast detta är ju inte ett rykte. Det här är en 100 % säker källa som vet detta. En bra vän. Och ja, jag vet att han har det. Men det hör inte riktigt dit.

   Jag kan mycket väl tro att dom är stroppiga, tyvärr. Det brukar kunna vara så.

   • Anonym skriver:

    Är dem stroppiga? Då är alla det. Till och med du.Vad förväntar du dig egentligen? Alla kändisar är stroppiga på nått sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *