Uppsalas elit?

Nu när jag ändå har högt blodsocker och är på dåligt humör, så hade jag tänkt att skriva lite om Uppsala.  ( Utelivet)

Som känd/ökänd bloggare i uppsala så känner jag en hel del folk. Eller ja, folk verkar tro att dom känner mig. Dom kommer ju fram och pratar med mig liksom. Ja, dom gillar ju mig liksom. Trots detta, så gäller det att vara på sin vakt. Deras rövslickande vänlighet är oftast falsk. Inte alltid, men ofta.

Personerna jag pratar om är Uppsalas fejk elit. Jag vet, det låter sjukt tragiskt! Uppsalas elit liksom. Men tyvärr, jag är tvungen att uttrycka mig så. För dom här grabbarna verkar tro att dom har mer stålar än Ingvar Kamprad och drar mer cola än Persbrandt.

Jag menar. Det står en endaste champagneflaska på bordet. Och runtom bordet så står 10 grabbar. Antingen så finns det en kille i detta gäng som har bra med pengar och bjuder sina vänner. Eller så har grabbarna gått i hop och köpt sig en flaska champagne. Assä..

Om jag säger så här : Det är inte direkt svårt att bli ” någon” i Uppsala. Det räcker att du drar in lite champagne någon gång i bland och smörar lite extra för krogens ägare. Sen är det fritt fram att tro att man äger hela nattklubben.

 

 

 

 

Kommentarer på det?

 

 

/Diabetesmannen

1 kommentar

1 kommentar till Uppsalas elit?

  1. Stina skriver:

    Mitt i prick!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *