Funderar på att skaffa pump…

Assä!!! Att ena timmen må som en gud och ena timmen må som en påse skit. Det kan jag tycka är riktigt jävla jobbigt. Självklart är det diabetes jag pratar om. Minsta lilla snedsteg, så rasar allt. I allafall om vi pratar om min diabetes. Och den här bloggen handlar ju faktiskt om min diabetes och ingen annans.

Anledningen till detta är för att jag har en infektion i kroppen. Har haft det i en vecka nu. Visst, jag är bara förkyld. Men det ställer till det för en diabetiker. Tro det eller ej, för så är det!

 

Nästa sjukhusbesök ska jag och min sjuksköterska diskutera PUMP. Det kan vara ett alternativ, så det ska bli spännande. 

 

 

 

/Diabetesmannen

5 kommentarer

5 kommentarer till Funderar på att skaffa pump…

 1. Johanna skriver:

  Du borde skaffa pump , jag fick min pump av en doktor och har haft den i typ 2 år nu ! dom äger .

 2. Sarah skriver:

  Ville bara säga att Molly Sandén har fått diabetes typ 1! http://blogg.veckorevyn.com/mollysanden/2012/09/28/tack-far-ert-stad/

 3. Traningsstart skriver:

  Det gäller att hitta vägar så man fixar sitt liv. Många behöver pump och får bra hjälp med dem. Hoppas det kan lösa sig så snart som möjligt.

 4. ulrika skriver:

  Hej på dej, det tycker jag du gör rätt! Min kille har pump och det är så himla mycket lättare. Nu låg han på 4.6 och somnat i soffan, då sätter jag minus 50% i 2 Tim och han går upp till 7.5 där jag vill ha honom för natten. Han har en Vibe , jättenöjd. Funkar kanon även när han tränar, sätter minus lite innan och sedan vid lördagsgodiset kör vi en ökning. Måste du betala själv? Ingår den inte i utbudet? Kram på dej o trevlig helg!

 5. Jocke Bernhardsson skriver:

  Min femåriga dotter har haft sin pump i 2 veckor, så himla bra att kunna justera basalen och få effekt nästan omgående, särskilt praktiskt vid sjukdom och fysisk aktivitet. Gav jag henne för mycket långtids på morgonen fick hon sota hela dygnet för detta och var tvungen att äta ikapp hela dagen. Pumpen har gett oss våra liv tillbaka, i efterhand känns injektionsbehandling som stenåldern förutsatt att man lär sig pumpen och alla dess funktioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida