Nystart!

Inspirationen har sakta men säkert kommit tillbaka. Är man småsjuk och samtidigt har en kronisk sjukdom, så är det lite svårt att leverera bra material oavsett vad det gäller. Men nu är jag redo igen. Redo att ägna en jävla massa tid framför min galna laptop. Bra inlägg om diabetes, inspirerande inlägg om kläder/mode. Oj, mode tänker ni? Jo, men visst. Hösten erbjuder nämligen dom snyggaste kläderna och det är även kul att mixa mellan olika stilar. Me like, me like very fucking much.

Nu kör vi!

 

 

/Diabetesmannen

1 kommentar

1 kommentar till Nystart!

  1. girly skriver:

    Ja det där känner man igen” lite krasslig” blir så mycket mer när man redan har andra sjukdomar att tampas med, kaka på kaka. Men skönt att du är på banan igen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *