Zlatan skänker pengar till barndiabetesfondens forskning

Har ni sett? Zlatan skänker pengar till barndiabetesfonden. Vilken hjälte! Dock så är jag lite chockad över att han just skänker till diabetes forskningen. Det finns ju helt klart värre och mer dödligare sjukdomar än diabetes, om jag nu får säga så? Men det stämmer ju faktiskt.

Nu undrar man ju? Har någon av Zlatans barn diabetes?

 

/Diabetesmannen

1 kommentar

1 kommentar till Zlatan skänker pengar till barndiabetesfondens forskning

  1. Anita Vättö skriver:

    Hurra För Zlatan! Han skulle bli den bästa Diabetes typ1-ombudsmannen ever. Inte en skolpersonal skulle våga käfta emot honom o säga att de inte vill hjälpa ett litet barn med att ta sitt insulin o mäta blodsocker. Det är ju den bistra vardagen för många barn. Hur jävla rubbat är inte det? Hoppas han tar bladet från munnen o står upp för de som blir överkörda dagligen av korkade vuxna. En cykelspark i röven kan han ge dom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.