Varför hänger du ut folk, diabetesmannen?

Tjena! Efter era hysteriska mejl, så känner jag mig tvungen att svara.

I den här bloggen så hissar & dissar jag en hel del. Som t.ex. dagens hunk. Dagens hunk är inte bara en person som ser bra ut. Det är även en person som jag tycker bra om. Och det tycker jag att man ska få höra. Så tänker jag!

Och sen det här med mina uthängningar? Människor som betér sig illa mot mig eller mina vänner, får höra det. Så är det bara. Ni får skylla er själva och ta konsekvenserna. Var glad att jag inte jobbar för aftonbladet.

Ni ska vara glada att jag censurerar era ansikten!

 

Om jag säger så här : Alla mina uthängningar är 100 % sanning. Det är inget jag har hittat på. Nästan alla händelser har jag själv sett med egna ögon.

Ta det lungt innan du gör något dumt, för du vet aldrig vem personen är.

 

 

/Diabetesmannen

1 kommentar

1 kommentar till Varför hänger du ut folk, diabetesmannen?

  1. Robin Wallin skriver:

    Instämmer helt mannen! Bra inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *