Diabetesmannen – Därför ska ni rösta på mig

Tjäna! Det här inlägget är riktat till er diabetiker. Det är nämligen så att jag alltid har haft en fördom. Och det är att diabetiker överlag är lite töntiga och känsligare. Som ni vet, så är jag lite småkaxig och gillar attiyd till en viss gräns. Det kan jag erkänna :).

Och häromdagen så spelade jag in ett videklipp : Diabetesmannen – Därför ska ni rösta på mig. I klippet kritiserar jag både Sandra Fors bidrag, men samtidigt så pratar jag gott om Christers bidrag. Jag förklarar även hur min idé kring dokumentärfilmen är.

En del gillade detta klipp och en del tycker att jag är enormt omogen som kritiserar deras bidrag.

 

Vad tycker ni? Kommer ni lägga eran röst på mig? Röstar gör ni HÄR!

 

 

/Diabetesmannen

2 kommentarer

2 kommentarer till Diabetesmannen – Därför ska ni rösta på mig

 1. Fredrika skriver:

  Redan gjort, som du vet 😉

  Bra video nu dessutom!
  Och fan vad kul att höra hur du låter 🙂

  Fortsätt kämpa, mer röster åt Joakim!

 2. Frida skriver:

  Ska börja med att säga att jag gillar ditt bidrag. Jag tycker det är ett bra initiativ och ett bra sätt att lugna ner oroliga barn och föräldrar när allt är nytt och läskigt.

  Med det sagt vill jag ändå ge dig lite kritik. Jag förstår inte poängen med att trashtalka de andra bidragen. Det är ett fult sätt att nå sina mål. Förklara istället mer av vad du kan göra och släpp fixeringen vid de andra bidragen.

  Du kan inte säga hur andra ska tycka- om bidrag nr 1 (kommer inte ihåg vad hon hette) tycker att det är jobbigt att visa för andra att hon har diabetes är det väl hennes bekymmer och något hon kämpar med. Jag har själv haft diabetes i 10 år och kan tycka att det är jobbigt att ta mina sprutor i sällskap med nya människor. Det har inte alltid något att göra med att man skäms utan för mig handlar det snarare om att jag är trött på alla frågor det väcker, som jag inte orkar eller vill svara på.

  Så, det jag vill säga dig är att försök iaf låta lite empatisk när du raggar röster istället för att klanka ner på andra. Uppenbarligen finns det fler som känner som denna tjejen eftersom hon har så många röster.

  Keep up the good work med bloggen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.