Intervju med skandalbrorsan

 

1. Vad är målet med ” Skandalbröderna ” ? Att bli lika sköna och framgångsrika som bröderna Schulman.

 

2. Hur mycket stålar har du, egentligen? Oj-oj-oj

 

3. Filip & Fredrik eller Bröderna Schulman? Bröderna Schulman såklart.

 

4. Vad gör skandalbrorsan en fredagskväll/lördagskväll? Det börjar med att jag tar en bärs direkt efter jobbet, sedan går jag på rutin hela helgen. Vilket betyder att jag är radiostyrtd från fredag till söndag, till en viss gräns. Jag är ju liksom en bra kille också :).

 

5. Diabetesmannen eller Joakim Mattsson? Joakim Mattsson självklart. För att för mig är du ingen ” artist ”, utan en bror. 

 

 

/Diabetesmannen

2 kommentarer

2 kommentarer till Intervju med skandalbrorsan

  1. Linnéa skriver:

    Är ni bröder på riktigt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *