VIKTIGT! Flyttar bloggen i dag!

Tja! NU är det offentligt. I dag kommer jag flytta min blogg till FINEST.SE. Och innan jag gör det så vill jag tacka Improveme för den här tiden. Jag har trivts väldigt bra, inget snack om den saken. Men nu har jag i allafall bestämt mig för att flytta bloggen.

GIVETVIS kommer alla mina inlägg, bilder & filmer följa med till finest.se. Bra va? 🙂

 

Min nya adress är : finest.se/diabetesmannen. Det går även bra att skriva in www.diabetesmannen.se för att komma till min nya blogg.

Jag är finest nya toppbloggare!

 

 

 

/Diabetesmannen

2 kommentarer

2 kommentarer till VIKTIGT! Flyttar bloggen i dag!

 1. Emma Julmust skriver:

  Jag driver en nystartad JULblogg och har just nu en adventstävling!

  En perfekt julklapp att vinna eller för att helt enkelt behålla & utnyttja det själv! ;}
  Passar lika perfekt till gammal som ung, kvinna eller man!

  http://julmust.blogg.se/2012/december/forsta-adventstavling.html

 2. Mikael skriver:

  Hejsan, vilken fin blogg du har!

  Förlåt om jag stör, men jag undrar bara ifall du har något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Tanken är att hjälpa mindre bloggare eller små hemsidor att synas mer utan att behöva betala pengar för tex adwords eller bloggcast. Om man gör ett bra inlägg i modeforumet så får man automatiskt mer läsare och ett plus är att i vårt modeforumt är vi alla vänner och hittar på roliga saker tillsammans. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Tack och kram från ModeMikael

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.