Inbjudan!

Detta minglet vill ni nog inte missa, perfekt för julklappsshoppingen!

[img]http://www.improveme.se/data/filearchive/14568.416×0.jpg[/img]

[img]http://www.improveme.se/data/filearchive/14569.416×0.jpg[/img]

Mina föräldrar sitter i bilen på väg upp hit nu. De ska hjälpa mig och Måns med flytten. Att flytta är det jobbigaste som finns. Särskilt när det bara är tillfälligt, vi har hyrt den nya lägenheten i 2:a hand i 6 månader. Efter helgen åker jag hem till  Växjö några dagar för att vila upp mig. Tror Måns tycker det är ganska skönt att bli av med oss vid det laget.

Nu ska jag åka och hämta ut min nya mobil så att ni kan nå mig igen. Kram

5 kommentarer

5 kommentarer till Inbjudan!

 1. theragun skriver:

  I like the valuable information you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here regularly. I’m quite sure I’ll learn lots of new stuff right here! Good luck for the next!|

 2. I’m gone to inform my little brother, that he should also pay a visit this webpage on regular basis to take updated from latest gossip.|

 3. superbeets skriver:

  I visit everyday some blogs and sites to read posts, but this webpage presents quality based writing.|

 4. Hi there! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I’m trying to find a template or plugin that might be able to fix this problem. If you have any recommendations, please share. Cheers!|

 5. berkey skriver:

  Hello! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to begin. Do you have any ideas or suggestions? Thank you|

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida