Think happy thoughts!

Igår på ICITYS mingel hade jag ett långt samtal med min chef (Lisa Greenwood) om hur vår egen hjärna är vår värsta fiende. Vi går sällan runt och fokuserar på det som är bra i vårt liv, men det är lätt att hamna i ett tankemönster när man går runt och tänker på allt som är dåligt, problem osv.


Jag har hamnat i en svacka på sistone och Lisa påminde mig om att jag egentligen är en karismatisk person med extremt mycket positiv energi. Jag har nästan tyckt att det har varit skönt att gå runt och klaga på allt istället. Det är mycket enklare än att gå runt som en energiskt hamsterhjul!


 Hammarby Sjöstad är visserligen inte innanför tullarna, men en otroligt vacker stadsdel och vi har utsikt över Sickla kanal från den stora balkongen på den nya lägenhet (där vi alltså ska bo de kommande 6 månaderna). I morgon får jag äntligen min nya mobil så jagkan lägga in bilder igen. Då ska ni får se hur vi har det.


Under tiden kan ni nå mig på Måns mobil. (073- 530 16 26) I dag har vi kört fram och tillbaka mellan gamla och nya lägenheten och däremellen förråd ett 20-tal gånger. Alla våra egna möbler står i förråd, vilket känns konstigt, och inte alls bra men det kunde ha varit värre försöker jag påminna mig själv. Fast kan inte komma på hur just nu. Eller jo, jag kunde ha flyttat till Södertälje istället.


 Fast det är förstås extremt hypotetiskt.

5 kommentarer

5 kommentarer till Think happy thoughts!

 1. theragun mini skriver:

  I’m now not certain the place you are getting your information, but great topic. I needs to spend a while learning more or working out more. Thanks for excellent info I was searching for this information for my mission.|

 2. junk car buyer skriver:

  Hello there! I just wish to offer you a huge thumbs up for the great information you’ve got here on this post. I’ll be returning to your site for more soon.|

 3. superbeets skriver:

  I absolutely love your site.. Excellent colors & theme. Did you make this amazing site yourself? Please reply back as I’m wanting to create my own personal website and would like to find out where you got this from or just what the theme is named. Cheers!|

 4. Admiring the time and effort you put into your website and detailed information you provide. It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed information. Excellent read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.|

 5. berkey skriver:

  Please let me know if you’re looking for a article writer for your blog. You have some really good articles and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an email if interested. Thanks!|

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida