My life so far del 1

Eftersom många av er är nya läsare och inte vet så mycket om mig (eftersom jag inte är någon C-kändis) så tänkte jag berätta lite om mitt liv, uppdelat i 3 delar.

DEL 1: Jag hade i alla fall tur med generna!

Jag föddes 1 September på Växjö BB mitt i de djupaste småländska skogarna.

Som barn tillbringade jag helst min tid hos min mormor, som var stenrik och generös eller min farmor som åtminstone gav mig 100% uppmärksamhet. Min mamma var nämligen upptagen av ett större intresse.

Sig själv.


Bildtext: Jag hade iaf tur med generna!

Som en revolt mot sin överklassfamilj valde min mamma ett liv som frireligiös hippie som förkastade samhällets normer och dess materialism. Redan som liten valde jag dock bort hennes spartanska livsstil för ett större tänkande. Mina första ord var inte ”mamma” utan ”vill ha!”

Bildtext: Jag, 4 år, julafton hos Mormor.

Redan i 4-5-årsåldern lärde jag mig att man kunde komma långt i denna världen med hjälp av ett fördelaktigt yttre. Min mamma arbetade dock emot mig genom att klippa av mina blonda lockar till förmån för en mer ”lättskött” pojkfrisyr (se bild). Något hon dock inte fann nödvändigt att applicera på sig själv.

Det är inte roligt att ha en annorlunda familj när man växer upp i en småstad och jag kände aldrig att jag passade in. Å andra sidan var inte det heller min prio ett.

Grundskolan minns jag som en tråkig period. Jag ägnade min tid med djuren och med att jobba ideellt för Nordiska samfundet mot plågsamma djurförsök.

Forts följer i morgon…

12 kommentarer

12 kommentarer till My life so far del 1

 1. This site truly has all of the information and facts I needed concerning this subject and didn’t know who to ask. |

 2. theragun prime skriver:

  Amazing! Its genuinely amazing post, I have got much clear idea concerning from this piece of writing.|

 3. Everything is very open with a very clear description of the issues. It was truly informative. Your website is very useful. Thanks for sharing!|

 4. junk car buyer skriver:

  I was wondering if you ever considered changing the page layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images. Maybe you could space it out better?|

 5. I visited several sites except the audio quality for audio songs existing at this website is truly superb.|

 6. Wonderful goods from you, man. I’ve bear in mind your stuff prior to and you are simply extremely great. I actually like what you have acquired here, certainly like what you’re saying and the way in which through which you assert it. You’re making it enjoyable and you still take care of to keep it sensible. I can’t wait to learn far more from you. That is actually a great website.|

 7. feed skriver:

  I really like what you guys are up too. This sort of clever work and reporting! Keep up the wonderful works guys I’ve added you guys to blogroll.|

 8. thefeed skriver:

  Fantastic blog! Do you have any hints for aspiring writers? I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally overwhelmed .. Any recommendations? Cheers!|

 9. feed skriver:

  I’m really enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Fantastic work!|

 10. the feed skriver:

  This is a topic that’s near to my heart… Best wishes! Exactly where are your contact details though?|

 11. berkey skriver:

  I love it when people get together and share ideas. Great blog, stick with it!|

 12. Ida skriver:

  Ja! Åh, vad roligt. Jag väntar med spänning på fler delar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.