My life so far! Del 2

Jag fyllde 18 år och hade bestämt mig för att jag ville gifta mig ung och ha ett sagobröllop. Beslöt mig att gifta mig med den första man som friade till mig. Han hette Paul och var en lång och poetisk rumän/italienare som bäst kan liknas vid en mer bohemisk version av Raul Blanco. Jag körde på askunge-stuket.

Bildtext: Borlig vigsel utomhus. Jag vägde en all-tim-low av 54 kg (1,71 cm)

Vårt äktenskap tog dock slut efter drygt 3 år då jag hunnit växa upp
och inse att vi inte hade en enda sak gemensamt.

Jag flyttade in i en liten etta, och träffade Morgan som också flyttade in med mig. I dag är han min bästa killkompis.

Jag var dock alldeles för rastlös vid det här laget för att slå mig till ro och ägnade tiden åt resor och diverse ströjobb. Favoritplatserna var USA och Grekland.

Bildtext: Jag & Morgan bodde ett tag i Fort Lauderdale

Bildtext: Jag, 22 år, med min farfar

Dock hade jag på känn att jag slösade bort mitt intellekt varpå jag bestämde mig för att plugga på Universitetet där jag hann ta 200 högskolepoäng innan jag fick nog och istället beslöt mig varva ner med lite värdinnejobb. Det är fantastiskt hur mycket pengar man kan tjäna på att spela korkad. Eftersom jag under denna period drack kopiösa mängder alkohol behövde jag ofta inte ens låtsas.

Det var mycket bröst ett tag där..

Varav två av dem var mina egna.
Life was good!

forts följer..

14 kommentarer

14 kommentarer till My life so far! Del 2

 1. Alvaro Zehr skriver:

  Undeniably believe that which you said. Your favourite justification appeared to be at the internet the easiest thing to remember of. I say to you, I definitely get irked even as people think about concerns that they plainly do not realize about. You controlled to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing with no need side effect , folks could take a signal. Will likely be again to get more. Thank you|

 2. theragun prime skriver:

  Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this page to him. Fairly certain he will have a good read. Many thanks for sharing!|

 3. Howdy I am so excited I found your blog page, I really found you by error, while I was researching on Digg for something else, Anyhow I am here now and would just like to say many thanks for a fantastic post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the awesome work.|

 4. superbeets skriver:

  If you wish for to improve your familiarity just keep visiting this site and be updated with the most recent gossip posted here.|

 5. Excellent post. Keep posting such kind of information on your blog. Im really impressed by your site.

 6. the feed skriver:

  Every weekend i used to visit this web site, as i wish for enjoyment, as this this website conations genuinely nice funny material too.|

 7. the feed skriver:

  Because the admin of this web page is working, no doubt very quickly it will be famous, due to its quality contents.|

 8. thefeed skriver:

  Hi Dear, are you actually visiting this site on a regular basis, if so then you will without doubt obtain good experience.|

 9. thefeed skriver:

  Having read this I believed it was very informative. I appreciate you finding the time and energy to put this article together. I once again find myself personally spending way too much time both reading and posting comments. But so what, it was still worthwhile!|

 10. berkey skriver:

  fantastic submit, very informative. I wonder why the opposite experts of this sector don’t realize this. You should proceed your writing. I am confident, you’ve a huge readers’ base already!|

 11. MigudalCoeva skriver:

  Alli On Sale Now online pharmacy Prix De Xenical En France

 12. MigudalCoeva skriver:

  Zithromax Strengths levitra online paypal Amoxicillin For Oral Suspension Expire

 13. linnea skriver:

  Okej, jobbade du där också då?

 14. linnea skriver:

  Usa har jag alltid velat åka till 🙂 Bodde du där eller reste du bara runt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.