Fillers?

Facial Fillers har blivit jättepopulärt bland kändistjejer 30+. Dominika P och Linda R är några av dem som har sagt i intervjuer att det funkar jättebra med Restylane i ansiktets linjer.

Jag testade en sådan behandling till ett reportage förra året men jag gillade det inte alls. Fyller man ut istället för att dra åt får man ju ett större ansikte. Det kan till och med se uppsvällt och plufsigt ut, ett bra exempel på det är Fergie tycker jag.

Det finns massa bra alternativ, mesoterapi, botox, skintightening osv som stramar åt huden istället för att fylla ut den. Tycker det ger ett betydligt snyggare resultat. Jag har inte testat Botox än och tänkte vänta med att testa det tills jag blir 35.

Minns ni att jag skrev en blogg om att folk tycker om en bättre om man ”speglar” deras kroppsspråk. Hittade denna mingelbilden nu på mig och Fredrika från Finest.se. Kolla in våra armar haha!

11 kommentarer

11 kommentarer till Fillers?

 1. Jenee Ha skriver:

  What’s up all, here every person is sharing these kinds of experience, thus it’s good to read this weblog, and I used to pay a quick visit this weblog everyday.|

 2. fathor skriver:

  Hi there, this weekend is good in support of me, because this point in time i am reading this impressive informative article here at my home.|

 3. junk car buyer skriver:

  Wow, this post is pleasant, my younger sister is analyzing these kinds of things, therefore I am going to tell her.|

 4. junk car buyer skriver:

  I like the helpful information you supply to your articles. I’ll bookmark your blog and test once more here frequently. I am slightly sure I’ll be told many new stuff proper right here! Good luck for the next!|

 5. At this time I am ready to do my breakfast, later than having my breakfast coming again to read other news.|

 6. the feed skriver:

  This piece of writing is in fact a good one it helps new net viewers, who are wishing in favor of blogging.|

 7. thefeed skriver:

  I was suggested this blog by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You are amazing! Thanks!|

 8. the feed skriver:

  you are in reality a good webmaster. The web site loading pace is amazing. It sort of feels that you’re doing any unique trick. Also, The contents are masterpiece. you’ve done a great process on this topic!|

 9. the feed skriver:

  An impressive share! I’ve just forwarded this onto a co-worker who has been doing a little homework on this. And he in fact ordered me lunch simply because I found it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending time to talk about this subject here on your blog.|

 10. berkey skriver:

  Thank you for the auspicious writeup. It in reality was a amusement account it. Glance complicated to more added agreeable from you! However, how can we communicate?|

 11. Hej Ellen!
  Botox är bra, skriver du. Men tyvärr innebär varje användning av Botox också att djur utsätts för oerhörda lidanden. För varje tillverkningssats av Botox djurtestas! Testerna är mycket grymma. Flera grupper av möss får olika doser av Botox insprutat i bukhålan och observeras i 3-4 dagar för att se hur många som dör. Beroende på dos så drabbas djuren av olika grader av muskelförlamning. De djur som får höga doser dör en långsam, plågsam död när diafragman förlamas och de inte längre kan andas. Mellan 100 000 och 300 000 djur dör varje år i tester av Botox och andra läkemedel med botulintoxin. Att utveckla alternativ till djurtesterna är på gång, men verkar dra ut på tiden. Så snälla du och alla andra som vill testa Botox: vänta tills djurtesterna har ersatts med modernare metoder!
  Karin på Forska Utan Djurförsök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.