SEBASTIAN – New Couture

Någon här som använder Sebastians hårprodukter? Fram tills för ett år sedan använde jag bara Redken så jag har bara hunnit testa deras storsäljare -Potion 9, som jag gillar. Det är en styling och treatment i ett, och alla 2-in-1 produkter som fungerar älskar jag!


Nu har de tagit fram en ny produkt, Potion 9 Lite, i sprayform, som passar ännu bättre i det tunna, nordiska håret. Alltså har jag gått över till den och lämnat över den gamla till Måns, med sina tjocka ostyriga lockar.


Som jag skrev innan så har Sebastians produktlinje genomgått en total makeover, alla förpackningar har fått ett nytt utseende (klassiskt svart&vitt) och deras nya logga flirtar vilt med Chanel-designen. De har också bytt ut produkterna, förutom de riktigt stora favoriterna som Potion 9, hårsprayen Shaper och deras fiberwax, som de var först i världen med.


Förutom produktlinjen Foundation (schampo/Balsam) har de tre stylingserier.


Flow med produkter för mjuka, böljande frisyrer. Tillför näring, skyddar coh ger flexibel stadga med mjuk finish.


Form som ger tuff struktur och rejäl stadga samt Flaunt, det nya superglanset för en kromad, nästan nylackad lock.


Ni kan ju gissa vilken linje jag föredrar! Här är ett exempel på den. Visserligen tagen med suddig mobilkamera men ni kanske kan bilda er en uppfattning om hur coola dessa frisyrer var!Kommer att testa några av de nya produkterna under kommande månad. Ni kan gå in på deras hemsida och kolla om det är någon särskild produkt ni vill att jag ska testa, för er räkning.


Annars har Amelie provat ett av deras hårspray och jag ska testa nya Whipped Creme, proteinrik och ultralätt produkt som lyfter och skapar fylliga lockar, med lätt och luftig stadga. Vem vill inte ha det liksom?

1 kommentar

1 kommentar till SEBASTIAN – New Couture

  1. I think the admin of this web site is really working hard in support of his website, because here every data is quality based information.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *