TEST: Sebastian RE-SHAPER

Sebastian Re-ShaperDoft & Konsistens: Väldigt god!  Faktiskt den bästa doften på en spray någonsin. Godisaktig, nästan lite fruktig vilket är en mycket bra sak. Väldigt bra tryck i flaskan. Kom ut en lagom mängd.
 


Utlovar: Kontrollerande, fuktavstötande spray. Lätt att borsta ut.Resultat:  Jag tyckte att resultatet var väldigt bra för att ge volym, volymen var enorm och håret kunde rent ut sagt stå ut på sidorna. Jag försökte använda den till att lägga luggen rätt, och i det syftet var den inte lika bra. Så jag skulle säga att den är mycket bra att ha i hela håret för att ge volym, men kanske mindre passande för att fixa tenstaka detaljer. Det kändes som att det var ”bra hold”, lagom stadga, men inte kladdigt. Jag sprayade på håret ungefär vid halv åtta-tiden och det höll till ungefär till elva, vilket jag tyckte kändes för kort tid. Men då är jag också ganska petig när jag väl använder hårspray, jag vill att det verkligen ska hålla och få håret att ligga perfekt.


Betyg: 3/5. Det som drar ner betyget är att den inte höll så länge.


Test av Amelie Håkansson

1 kommentar

1 kommentar till TEST: Sebastian RE-SHAPER

  1. RonFeadly skriver:

    Zithromax Over The Counter realcheaplevitra Propecia Online No Prescription Precio Levitra 4 Comprimidos

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *