Turkey calling!

Idag vaknade jag på hotellrummet av att Måns pussade mig på näsan och sade Idag får du bestämma allt!

Eftersom Måns och jag är två personer med starka viljor så är detta något väldigt ovanligt. Så säger han bara när jag är väldigt arg och vaknar man med strålande sol mot en balkong med havsutsikt är det svårt att vara arg.

– Vad är klockan, mumlar jag. Nu hör det till saken att vi båda bestämde oss för att lämna klockorna hemma för att komma ifrån stressen. Jag lämnade dessutom mobilen hemma, p.g.a att mina förra utomlandsresa (Vegas) slutade med att min mobiloperatör stängde av min mobil eftersom de trodde att den var stulen efter en debitering på 8000 från utlandet. 

Måns fick gå upp och leta fram sin mobil och den visade på kvart i ett. Vi hade alltså försovit oss till frukostbuffén och fick gå direkt till lunchbuffén som serverade sallader, fetaost, spaghetti och köttfärssås, pommes frites och någon slags turkiska köttbullar som till formen påminde om fiskpinnar. Jag bestämde mig direkt för att det fick bli två veckor vegetarisk mat.

Ni som känner mig kan gissa hur resten av dagen såg ut. Jag låg vid poolen med en rosa drink i handen och huvudet i skuggan och läste Kung Carl och Väninnorna av Kicki Norman. Det bästa i chick-lit-väg som producerats i Sverige. Rudberg has got some serious competition!

Just nu sitter jag i hotellobbyn efter middagsbuffén och tänker på er. Jag och Måns är båda barnsligt förtjusta i karaoke så vi ska se om vi kan leta upp någon bar i Alanya som har det. Helst någon som har tävlingar med prispengar eftersom jag är ganska grym på karaoke.

Vi ska bara hälla i oss några drinkar till så är vi fit for fight. Imorgon ska Måns ta lite bilder med systemkameran så ni får ser hur vi har det här nere.

Over and out.

1 kommentar

1 kommentar till Turkey calling!

  1. Eleonore skriver:

    Låter som att ni har det underbart, upp med bildbevis! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida