Bloggstopp?

Funderar på att sluta blogga. Tappade så totalt lusten efter att ha fått reda på att folk inte är vilka de utger sig för att vara på nätet. För er som inte har hängt med så var mina tre flitigaste läsare samma person…Eleonore Johansson, Karin Malmgren och Esmeralda Hansson och ingen av hennes uppdiktade identiteter här lär vara hennes egen. Hon har kommenterat på andras profiler bl.a som Denise Lindqvist , CassandraJ, Elisabeth Johansson, Caroline Johansson osv. Vi har spårat hennes IP-adress.

Motivet är för mig okänt och oförståeligt. En psykolog är nog bäst lämpad att uttala sig i ämnet.

Känner inte för att dela med mig det minsta av mitt privatliv längre.

14 kommentarer

14 kommentarer till Bloggstopp?

 1. Dian Osoria skriver:

  I am not sure where you’re getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this info for my mission.|

 2. theragun review skriver:

  I am in fact thankful to the owner of this web page who has shared this wonderful piece of writing at at this time.|

 3. This post is worth everyone’s attention. How can I find out more?|

 4. superbeets skriver:

  I’m amazed, I have to admit. Rarely do I encounter a blog that’s both equally educative and interesting, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The issue is an issue that too few people are speaking intelligently about. I am very happy that I found this during my search for something regarding this.|

 5. Hello, this weekend is fastidious for me, because this occasion i am reading this enormous educational piece of writing here at my residence.|

 6. berkey skriver:

  Hi! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a marvellous job!|

 7. jessica skriver:

  usch!! Så sjukt att en människa kan göra så, men man slutar tyvär inte att förvånas!!
  Och att detta gör att du funderar på att sluta blogga gör att jag bara vill smälla till den personen!. Älskar verkligen din blogg, du är en av dom mest äkta bloggare!. Du säger vad du tycker och står sedan fast vid det, du ger inte efter bara för att bli omtyckt! och det är det jag gillar med dig ellen! Du är så grym glömm inte det! Jag hoppas såklart du forsäter att blogga vill inte ens tänka mig en vardag utan din roliga blogg. kraaam!

 8. Marie skriver:

  Snälla gulliga söta Ellen!! Låt inte den här sjuka människan förstöra för oss som VERKLIGEN uppskattar dig och din blogg. Din blogg var en av de första jag började läsa, way back när du bloggade på finest. Medan jag tröttnat och bytt ut favoritbloggar efter hand, har jag aldrig slutat läsa din. Du är annorlunda, mer ärlig, ger ett annat innehåll än all "dussin-bloggarna" out there. Det vore så synd om HON skulle få dig att sluta blogga även om jag förstår att det känns väldigt obehagligt att bli lurad som du blev och sympatiserat med hennes historier. Du skulle lämna efter dig ett stort hål i min bloggvärld och jag hoppas jag slipper uppleva det!! Stå på dig och låt dig inte heller bli synisk på grund av detta; de flesta av dina läsare tillhör nog de mer normala!
  Pussar och kramar
  Marie

 9. E skriver:

  du får inte sluta blogga, jag älskar ju din blogg 🙂

 10. Jen skriver:

  Jag lovar att jag är en riktig person med samma ip-nummer 🙂

 11. Sifua skriver:

  Till vilken nytta vill man göra så? Har människan inget liv?!Jag gillar verkligen din blogg, härligt med någon som är både smart OCH intresserad av skönhet! Jag hoppas att du inte slutar!
  Många kramar till dig!

 12. C skriver:

  Förstår att du är besviken. Människor gör en alltför ofta besviken. Att vara ärlig, rak och leva efter vissa normer är tyvärr sällsynt i Sverige. Snälla sluta inte blogga! Du är en av de få rakryggade, intelligenta bloggare som finns! Läser alltid din blogg och blir ofta positivt inställd av dina blogginlägg. Kram

 13. Annika skriver:

  Nej, gud va tråkigt om du skulle sluta. Läser din blogg varje dag, och jag lovar på heder och samvete att jag är en riktig person 😉

 14. Jen skriver:

  Neeeej Ellen!! Jag har följt dig sedan tiden på finest och jag vill absolut INTE att du ska sluta blogga…det är det första jag kollar då jag vaknar 🙁

  Förstår att du känner dig sviken… men sluta inte blogga. Vi är många som följer din blogg och tycker den är intressant och rolig!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.