Flyttdag 1 avklarad.

Nu är de flesta av våra saker i den nya lägenheten. Imorgon ska vi flytta det vi har i vårt gamla förråd till det nya förrådet och skruva ihop en stor svart, byrå från Mio som kommer täcker hela sovrumsväggen.


På kvällen blir det middag på Mamas & Tapas med Emelie och hennes pojkvän. Och Pia.


Just nu befinner vi oss alla hemma hos Måns föräldrar där Wallenbergare, sås, ärtor och potatismos står på menyn. Och vin såklart. Mycket vin. Våra föräldrar kommer otroligt bra överens. Nästa så att det tycker om varandra mer än jag och Måns gör efter den här flyttdagen.


Har jag förresten berättat hur mycket jag hatar prettobloggar. Skrytbloggar där folk bara pratar om hur underbara deras pojkvänner är eller hur mycket de shoppar för. Ingen har ett perfekt liv, stay real.

1 kommentar

1 kommentar till Flyttdag 1 avklarad.

  1. Maria skriver:

    Det är alltid så skönt att läsa din blogg – inga föreställningar här, bara sanningen. You say it like it is, från ditt håll, och det är ju allt man kan och bör göra.

    Kram, Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *