Svar på kommentar:

Moore is less

Alla de här tidningarna är skräp. Sedan förstår jag inte hur folk inte
kan tröttna varje gång de ser exakt samma bild, samma sorts boobs och
retuch på de här bilderna. Intressant nog.
Håller dock inte med dig om att det är ”förortsfolket” som mest köper
sådant. Det hela beror inte på var man bor utan vad det är som sitter
däruppe. Från det vardagliga livet, ditt som mitt, eller även nyheter,
är det oftast en välutbildad man som köper sex, ect.

Svar: Tack för en bra kommentar. Jag skrev inte förort utan småort. Då har det  ingenting med utbildning att göra, utan enbart med det faktum att de inte har hunnit tröttna på glamourmodellen. I Stockholm går det 5 glamourmodeller på en kvadratmeter och går du ut på Stureplan är chanserna stora att du träffar någon irl. Den chansen är inte lika stor om du bor på landet. Där är det fortfarande exotiskt när två värdinnor från Moore kommer till det lokala diskoteket. Går dessa värdinnor ut nästa kväll på Sturecompagniet är det inte ens någon som kollar två gånger. Så ser verkligheten ut, från en som själv varit en liten runda i branschen. Och btw ångrar jag inga värdinnejobb– I had fun.

KRAM!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida