Moore is less.

Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är över att Måns har slutat jobba på den jävla skittidningen. Attityden i både Slitz & Moore är i mina ögon helt förlegad. Det är inget fel på tjejerna men vinklingen och uppläggen är under all kritik. Humorn är på lägsta möjliga buskisnivå. Det kommer att hålla några år till eftersom folk ute i småorterna fortfarande är roade men snart kommer dessa tidningarna till 100% att bli nerlagda. Jag kan inte förstå att Måns ens kunde ta ett jobb där till att börja med, men så har han och jag helt olika värderingar i mycket. Att göra ett bra frilansreportage åt dem kan jag förstå, men att sätta sitt namn som ansvarig redaktör för en så låg publikation var inget smart drag från hans sida. Nu frilansar vi båda och trivs bättre än någonsin.

Nu när han inte är kvar där kan jag åtminstone skriva vad jag tycker. Miguel, tidigare chefredaktör, ska ta över igen. Vi får se om han och hans typ 4 läsare av Moorebloggen vill ta upp tråden. Jag är inte rädd för ett bloggkrig.
I was born ready.

1 kommentar

1 kommentar till Moore is less.

  1. betty skriver:

    Oj, vad kul…tänk att ni kommer ha mycket mer tid för varandra, ni är sååååååå gulliga, passar så bra ihop….kan ej beskriva hehe….det är bara att gå vidare ni två lyckliga fåglar….puss!!1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida