TEST: Redken Extreme Schampoo & Conditioner

Doft & Konsistens: Luktar gott och har en medeltjock konsistens.

Utlovar: Stärker, reparera och skyddar kemiskt eller mekaniskt skadat hår. Med 3D Repair Complex kan håret bli upp till 4 gånger starkare. Håret blir lätthanterligt och fyllt av lyster.

Schampo: Rensar och hjälper till att återuppbygga håret samt ge styrka till sprött och skadat hår.

Balsam: Smidiggör, utreder och bygger upp styrka och glans.

Resultat: Jag blev förvånad över att håret var så lätt att reda ut, då balsamet inte kändes särskilt fuktgivande. Båda produkterna innehåller mycket proteiner, vilket gör håret slätt och lite strävt, jag upplever nästan att håret blev lite rakare, utan att förlora i volym. Detta är inget för de som vill ha mjukt hår utan för de med lite tunnt, sprött hår som vill återuppbygga håret och få det att kännas tjockare och med mer struktur/volym. Detta är bra produkter för tunna, preparerade hårstrån, men för er med extensions eller tjockare, svårutredda hår rekommenderar jag Redkens Real Control-serie istället, som även tillför mycket fukt.

Priser:

Redken Extreme Schampo 239:- på nätet ord pris 280:- (300 ml)

Redken Extreme Conditioner
259:- på nätet ord pris 310:- (250 ml)

Betyg: 3, 5/5

Motivering: Toppprodukter för tunna, slitna hår (passar dock inte tjockare hårstrån som är torra i sig självt). Priset är för högt, men å andra sidan är produkterna extremt dryga, väldigt lättlöddrat schampo och endast en liten klick balsam räcker– trots att den inte har en fet konsistens.

1 kommentar

1 kommentar till TEST: Redken Extreme Schampoo & Conditioner

  1. Ninni skriver:

    Hej Ellen!

    Tycker om din blogg och längtar varje gång efter ditt senaste inlägg om sådant du testar.

    Så jag efterlyser mer tips om hårprodukter och verktyg som du tycker är bra, och sedan har jag problem med att hitta en bra ögonskugga som inte lägger sig i vecken eller försvinner efter någon timme. Tacksam för alla tips!

    Kram//Ninni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *