Periodare.

Jag tror att många tjejer kan känna igen sig i detta. I alla fall vet jag att en del av mina vänner gör det.

Man har sina snyggperioder och så har man sina fulperioder. När man går in i sin snyggperiod har man perfekt hår och hy och lyckas alltid trilla in i en bra belysning så fort det är dags att vara med på bild. Man är helt enkelt snygg 24/7 och detta kan vara i några veckor. Sedan kommer fulperioden. Helt plötsligt kan du inte få till en bra bild if your life depended on it. Du har utväxt, är blekare än en medelsnittslig albino och har till råga på allt gått upp 5 kg. På en vecka. Vad hände liksom?

Dessa dramatiska skillnader registreras inte lika mycket av yttre åskådare  som av dig själv. Men de finns där.

4 kommentarer

4 kommentarer till Periodare.

 1. berkey skriver:

  I like the helpful info you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite certain I will learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!|

 2. Anja skriver:

  Håller verkligen med… både jag och min BFF som man lätt kunde tro var snygga människor om man tittar på fotoalbum från när vi festade och reste i USA i våras har gått i en period där vi känner oss äckligt fula. Dock tycker jag att hon är sjukt snygg och hon detsamma som mig, så egentligen kan det vara som du säger att man mest känner förändringen själv.

 3. Malena skriver:

  JA gud vad jag känner igen mig! Hur mkt man än fixar och donar med hår & make up så bara går det inte att få till det!! Jobbigt..

 4. Betty skriver:

  Hahahahah söta Ellen, så glad att det finns personer som har också gått/går igenom såna perioder!!!
  Just denna peroiod är min FULPERIOD haha, har fått en stooor finne på pannan som LYSER RÖTT oavsett vilken consealer man har, känner mig fet, ugly ingen färg på ansiktet, så ja …

  Puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *