Svar på kommentar!

Hur går det med dina Jan Marini-produkter? Märker du att de gör sitt
jobb och bättre än de flesta krämer?
Undrar också lite om Fraxel-behandlingen som du gjorde. Ska du göra
fler behandlingar? Funderar nämligen på att testa men i så fall kör ajg
hela ansiktet…är dock lite tveksam över att det ibland står att det
krävs 3-4 behandlingar…orka vara röd i fejjan hela sommaren… 😉
Kram!

Svar: Jan Marini-produkterna håller verkligen vad de lovar och går inte att jämföra med de produkter jag tidigare testat. Dock är JM den enda medicinska hudvård jag har prövat så jag kan inte jämföra den mot liknande märken. Jag märker skillnad redan efter några dagars uppehåll (som jag gjorde när jag var i Växjö och bara hade med mig prover) då huden blir yttorr igen och förlorar lyster. De  produkter som gör störts skillnad på min hy är Bioglycolic Cleanse + cream samt A-vitamin krämen. Dock rekommenderar jag ett besök på Ellipse-klinikken där en duktig hudspecialist, som Stina Auer, kan se vilka produkter just din hud behöver.

Över till Fraxelen:

Om du gör en kraftig fraktionerad laser, som ex Fraxel Re:pairSpektra Klininiken behövs det bara en enda behandling. Då måste man också ha ett skydd på ögat innanför ögonlocket under behandlingen.

Om du gör en svag-medel med Co2-laser som de har på Adam & Eva-kliniken kan man behöva göra flera, men 4 låter väl mycket. De mildare behandlingarna har bara en veckas återhämtning på huden så du kommer inte att vara röd i ansiktet hela sommaren! Däremot ska du helst använda solskyddsfaktor 30 några månader efter.

Mitt resultat: Jag gjorde bara den mildaste behandlingen på mina ögonlock, vilket inte tog bort så mycket överskottshud som jag hade önskat men gav ett definitivt mini-lyft vilket gör att man ser mer av globlinjen än man gjorde innan. Många har sagt att jag ser piggare ut och jag funderar på att göra en mild behandling till. Jessica ska göra samma behandling imorgon men med större styrka så då får vi se om det gör ett större lyft.

Glöm inte bort att ni har 40% rabatt på Fraxel-behandling på Adam&Eva just nu opm ni uppger mitt namn när ni bokar!

1 kommentar

1 kommentar till Svar på kommentar!

  1. Thanks a lot for sharing this with all folks
    you really realize what you’re speaking approximately! Bookmarked.
    Please also seek advice from my web site =). We can have a link trade agreement between us

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *