TÄVLING: PureSkin 24/7

PureSkin 24/7 är ett nytt, revolutionerande preparat som ger renare hud inifrån. Kapslarna sägs hjälpa mot oren hy/acne genom att återställa rätt fukt och pH-balans. 95% i studien uppges ha fått en renare hud efter två månaders användning. Vid avslutad behandling återkommer dock orenheterna så detta är en näringsmässig hjälp man ska fortsätta att använda så länge det behövs. Det aktiva ämnet är ett bioaktivt proteinkomplex rikt på laktoferrin.


I motsats till vad många tror så är  det inte bara personer med fet hy som drabbas, utan även personer med torr eller känslig hy. Ca 10% av befolkningen lider även av vuxenakne.

Fakta vuxenakne:

– Dyker vanligtvis upp i 30-års åldern men i vissa fall tidigare.

– Sätter sig främst på kinder, käke och haka.

– Är vanligare hos ljushyade personer.

– Orsaken är inte fastställd men bidragande faktorer kan vara: Stress, sorg, solskador eller hormonella rubbningar.

-Vuxenakne kan likna tonårsakne men är inte besläktade.

PureSkin 24/7 hjälper mot både vuxen- och tonårsacne och kostar 299 kr i hälsokostaffärer, eleven.se eller pureskin24.se. En av mina läsare kommer dock att få en gratis hem i brevlådan redan nästa vecka.

För att  vara med och tävla lämnar du bara en kommentar med din email-adress före kl 23.00 på måndag 5 april. Lycka till!

29 kommentarer

29 kommentarer till TÄVLING: PureSkin 24/7

 1. Ima Pioske skriver:

  Incredible points. Solid arguments. Keep up the great work.|

 2. theragun prime skriver:

  It’s going to be ending of mine day, but before ending I am reading this impressive post to increase my knowledge.|

 3. junk car buyer skriver:

  I was suggested this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You are wonderful! Thanks!|

 4. the feed skriver:

  It’s very straightforward to find out any matter on net as compared to books, as I found this paragraph at this website.|

 5. thefeed skriver:

  If you are going for best contents like me, only pay a quick visit this website every day as it offers feature contents, thanks|

 6. thefeed skriver:

  Very descriptive article, I enjoyed that bit. Will there be a part 2?|

 7. the feed skriver:

  Your style is really unique in comparison to other folks I’ve read stuff from. Thanks for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just book mark this web site.|

 8. feed skriver:

  I am really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one nowadays.|

 9. Thank you a lot for sharing this with all folks you actually know what you are talking approximately!
  Bookmarked. Please additionally consult with my site
  =). We will have a hyperlink exchange agreement between us

 10. Hanna skriver:

  Låter intressant, vore spännande att se om det funkar

 11. schizophrenique skriver:

  jag signar upp!

 12. elin svensson skriver:

  ge mig ge mig!!!!

 13. Roxie skriver:

  Jag skulle bli så glad om det var jag som fick vinna, jag har haft acne problem sen 2 år tillbaka pga en hormonrubbning, jag har testat allt! Det gör mig galen! Känner mig aldrig fin och vill inte ens gå och köpa nya kläder längre för jag känner mig ändå så ful så jag tänker vad spelar det för roll.. Har alltid vart nöjd med mitt utseende och speciellt min ansikte innan, nu är det bara katastrof! Jag skulle verkligen bli glad och tacksam om jag fick chansen att testa. Kram Roxie

 14. rosalie skriver:

  Är jätte gärna med och tävlar. Jag har även också problem hy och vill så gärna få bort det.
  Kram!

 15. Anja Nilsson skriver:

  Hej Ellen!
  Vilket toppentips! Jag har lidit av acne återkommande genom hela mitt vuxna liv och mina närmaste vet hur mycket jag gnäller,lider och hur mycket pengar jag lagt ut på att få bra hud utan finnar. Tycks vara en omöjlighet och jag drömmer om att någon gång kunna få känna mig fräsch utan att ha ett tjockt lager foundation på… Om jag fick testa det här och det funkad skulle jag bli världens lyckligaste, speciellt till sommaren!

  Din blogg är btw bäst som alltid,
  Kram http://www.citykatt.blogspot.com

 16. Mikaela skriver:

  Hej! Jag är en sjutton-årig tjej med tonårsacne. Jag har provat på en himlans massa medicin men ingenting tycks hjälpa. Tyckte att den här produkten lät bra och framförallt hälsosam eftersom det verkar vara näringen i kapslarna som hjälper till. Tack för en bra blogg!!

 17. Emelie skriver:

  Åh,precis vad jag skulle behöva efter min flytt till Hamburg(hyn är jätte oren nu).
  [email protected]
  Jag håller tummarna. 🙂

 18. Mikaela Holmberg skriver:

  Alltid spännande med nya produkter på marknaden! Kanske är just det här miraklet som kan rädda min hud från de envisa, och sjukt oglamourösa, finnarna som dyker upp då och då. Ingenting sabbar min partykänsla så mycket som ett fläckigt ansikte! De matchar ju inte direkt champagnen 🙂 Snälla ellen skänk mig lite glamour i vardagen! Gillar för övrigt att du testar så många hud/hårvårdsprodukter i bloggen! Keep up the good work!

 19. Sara skriver:

  Hej! Jag har haft dålig hy i flera år, har ätit receptbelagda mediciner men slutade för för ett år sedan då de hade sådana bieffekter. Detta kan vara en lösning för mig som har testat precis allt utom just detta. Ha en bra påsk!

 20. johanna skriver:

  har fått skit skumm hy och skulle verkligen behöva något som kan hjälpa !!

  *hållertummarna*

 21. carolina skriver:

  Det viktigaste enligt mig är ansikte & hår. Detta är trots allt det vi visar mest.. Att ha dålig hy är en riktigt självförtoende dödare. Att hela tiden tänka att den man träffar bara ser ens dåliga hy (även om läget kanske inte är så)
  Jag har dragits med detta problem i flera år nu & har testat allt känns det som. Från dyrt till billigt.. Eftersom det bränner i plånboken varje gång vore det underbart att för en gångsskull få pröva något gratis 🙂

 22. A skriver:

  Sötis!

 23. nadja skriver:

  såå jätte roligt med en tävling jag är med 🙂 håller tummarna
  min mai:[email protected]

 24. eva benson skriver:

  Detta vore toppen att få testa! Jag har hört talas om det här preparatet och det jag har hört är bara positivt! Glad Påsk Ellen och tack för en bra och inspirerande blogg!

 25. Linda skriver:

  Hej Ellen! Jag har liksom många nedan haft acne väldigt länge och då jag är student har jag inte råd att testa alla produkter som finns. Så en vinst hadae lyst upp min nu så soliga vardag ännu mer!
  Tack för en bra blogg.
  MVH

 26. Jessica skriver:

  Jag har haft acne sedan jag var 13 år gammal.
  Det här skulle jag gärna vilja testa.
  Jag har provat mycket och min hud är både fet och torr… Det är så himla svårt att hitta preparat som fungerar bra utan att göra det värre. Jag fyller 25 år idag och har lärt mig hantera det bättre för det har minskat. För ett par år sedan ville jag inte ens vistas i dagsljus. Det är sjukt vad mycket hyn påverkar en psyke.

  Mvh
  Jessica

 27. Anna-Karin skriver:

  Åhh detta skulle jag verkligen vilja prova, sedan jag flyttade till storstan är min hy hemsk. Gillar verkligen tänket att läka ut hyn med start på insidan.

  [email protected]

 28. Yasmin skriver:

  Jag vill vara med och tävla. För jag har haft acne problem i ansiktet sedan jag var 15 & i år fyller jag 21. Har testat massa krämer och olika mirakel produkter. Men blir aldrig av med mina finnar & knotter som jag har på pannan och kinderna. Känner mig så himla ofräsh & måste hela kladda över massa smink för att dölja, och jag tycker inte ens att ha smink på mig & det skulle vara underbart att få slippa sminket och bara ha en ren och fräsh hy att visa upp till sommaren. Så jag skulle vara så himla tacksam om jag fick möjlighet att testa denna kräm.
  Kram på dig & tack för en underhållande blogg 🙂

  [email protected]

 29. malin skriver:

  vilka utbildningar har du gått? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida