Bloggtips!

Det verkar finnas en liten ”skönhetmaffian” med ett tiotal skönhetsbloggare(de flesta i min storlek) som har väldigt liknande upplägg och kommenterar varandras inlägg hela tiden. Lite som den klubb för inbördes beundran som Finest var innan det blev typ 400 stjärnbloggare. (Jag trivdes dock med att blogga på Finest, men rätt erbjudande dök upp helt enkelt.)

Ingen av de skönhetsbloggar som finns idag kan jämföra sig med (tyvärr nedlagda) Bjooti som var så pass ambitiös– i både text och layout att jag har svårt att förstå att hon inte kunde leva på den. Men lätt att förstå att uppdateringen blev ohållbar när det inte handlar om ett heltidsarbete.

Det är trist att behöva säga men de flesta svenska skönhetsbloggar suger. De är tacky, har dåliga bilder och är antingen helt opersonliga eller skrivna av personer som inte ser ut att intressera sig för skönhet själva. Ändå räcker det med att lägga in en mobilbild på ett nagellack för att de ska få 30 kommentarer av sina bloggkollegor.

Jag gillar journalisten Kickis blogg för att hon skriver bra och låter sin personlighet komma fram. En annan skönhetsblogg jag verkligen gillar är Powder Me.Det är söta fd. mingelfotografen Emilia Pavlovski som är bra i både text och bild. Hon köper mycket produkter från utländska nätshoppar och kan därför ge tips som inte kommer i de pressutskick som alla vi andra skriver om. Värd ett besök!

11 kommentarer

11 kommentarer till Bloggtips!

 1. Today, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!|

 2. superbeets skriver:

  It’s awesome to pay a visit this website and reading the views of all friends concerning this paragraph, while I am also zealous of getting knowledge.|

 3. Right here is the perfect webpage for anyone who hopes to understand this topic. You know a whole lot its almost tough to argue with you (not that I actually would want to…HaHa). You certainly put a new spin on a topic that’s been written about for a long time. Excellent stuff, just excellent!|

 4. the feed skriver:

  When someone writes an paragraph he/she maintains the thought of a user in his/her brain that how a user can know it. So that’s why this piece of writing is amazing. Thanks!|

 5. thefeed skriver:

  Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative. I am gonna watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!|

 6. thefeed skriver:

  Aw, this was an incredibly nice post. Taking the time and actual effort to create a very good article… but what can I say… I hesitate a lot and never manage to get anything done.|

 7. the feed skriver:

  Having read this I believed it was very informative. I appreciate you spending some time and energy to put this content together. I once again find myself personally spending way too much time both reading and commenting. But so what, it was still worthwhile!|

 8. berkey skriver:

  Just desire to say your article is as astounding. The clarity to your submit is just nice and that i can suppose you are knowledgeable in this subject. Fine along with your permission allow me to snatch your RSS feed to keep updated with drawing close post. Thank you 1,000,000 and please continue the rewarding work.|

 9. Carina skriver:

  Haha min blogg har dåliga bilder och inte skriver jag riktigt bra heller 😉 Men jag startade blggen för min egen skull.

  En av bloggarna du skrev om i det är inlägget har jag fastnat för, och det är Kickis blogg. Bjootis blogg har jag aldrig läst. Ska kila in på den andra aktiva bloggen du nämnde, PowderMe.

 10. Då min länk inte funkar är jag så fräck att jag lägger in den helt själv, här! Tack för de fina orden. Du vet att jag gillar dig också! kram

 11. Emilia skriver:

  Tack snälla för det fina omnämnandet och länken! Jag älskar blandningen här, just för att det finns lite av varje men bara saker jag gillar – mat, vin och smink haha. Hoppas att ni har det underbart i Barca och att vi får se lite bilder 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida