TEST: PRINCIPESSA Candelina To Go Travel Candle

Doft: Söt, mjuk vaniljdoft som man förknippar med doftljus.

Utlovar:  En mindre version av Bella Candela som är perfekt att ha med sig på resan. Detta aromaljus är tillverkat för hand och av de finaste ingredienserna. Innehåller inga otäcka saker som färgämnen, bly eller paraffin. Detta doftljus kommer att fylla ditt rum med en varm glöd och en berusande härlig doft. Ljuset är 100% ren VegeSoy-vax och ger en ren förbränning utan skadliga restprodukter.

Resultat: Jag vet inte vad VegeSoy-vax innebär men jag gillar allting som är naturligt. Dessutom gillar jag doften och den praktiska asken som gör att man kan ta med sig ljuset. Doften sprids i hela rummet och ger även ifrån sig en svag doft när det inte är tänt. När det gäller prisvärdhet så är det  billigt men också litet i storleken. Skulle uppskatta brinntiden till ca 10- 11 timmar. Generellt sätt är doftljus extremt overprized tycker jag, ändå kan man inte låta bli att köpa dem!

Pris: 69 kr på Eleven.se

Betyg: 4/5

 

Originalet, Bella Candela, hittar du här för 189 kr.

11 kommentarer

11 kommentarer till TEST: PRINCIPESSA Candelina To Go Travel Candle

 1. Fred Mcfaddin skriver:

  Hello! I could have sworn I’ve been to this site before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!|

 2. Very nice write-up. I definitely appreciate this site. Keep it up!|

 3. Thanks to my father who shared with me regarding this webpage, this website is genuinely remarkable.|

 4. the feed skriver:

  My spouse and I absolutely love your blog and find the majority of your post’s to be just what I’m looking for. Do you offer guest writers to write content for yourself? I wouldn’t mind producing a post or elaborating on a lot of the subjects you write regarding here. Again, awesome web log!|

 5. thefeed skriver:

  Hi there, this weekend is nice designed for me, as this time i am reading this enormous educational post here at my home.|

 6. the feed skriver:

  Good day! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!|

 7. thefeed skriver:

  I every time used to read piece of writing in news papers but now as I am a user of net so from now I am using net for content, thanks to web.|

 8. berkey skriver:

  It’s really very difficult in this busy life to listen news on TV, so I only use web for that reason, and take the newest information.|

 9. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it is really
  informative. I am gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future.
  Numerous people will be benefited from your writing.
  Cheers!

 10. Sofia skriver:

  Bra tips! Och till ett bra pris också.

 11. Jessica skriver:

  Vad doftar den? på ett ungefär =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida