TEST: BEAUTÉ PACIFIQUE A-vitaminbaserad ögonkräm

 

Doft & Konsistens: Vit, medeltjock balm med ganska stark doft.

Användning:  Applicera efter noggrann rengöring morgon och kväll under och över ögat. Används sparsamt varannan natt de första två veckorna för att vänja huden vid A-vitaminerna. En lätt sveda kan uppkomma i början av behandlingen. Detta är en naturlig reaktion som avtar efter en kort tids behandling när A-vitaminerna stärkt huden.

Utlovar:  A-vitaminerna i kombination med Squalane förbättrar fuktbalansen och stimulerar tillväxten av fibrer i kollagenstrukturen. Huden stärks och får mer spänst. Ökar elasticiteten runt ögonen och minimerar mörka ringar och fina linjer. Gör huden mer motståndskraftig och bekämpar fria radikaler med hjälp av A- och E-vitamin.

Resultat:  De första två gånger jag använde denna produkt blev mina ögonlock röda, då det är en väldigt aktiv creme. Det sved även lite i själva ögonen. Därför passar cremen inte de som har känsliga ögon som jag. (Jag tålde ex inte Neulash heller) Resultatet under ögonen var dock riktigt bra. Efter en veckas användning kändes huden under ögonen uppbyggd och det mörka partiet under ögonen mindre synligt. På ögonlocken har jag hittills inte märkt någon skillnad, den har åtminstone ingen kosmetiskt uppstramande effekt. 

Pris: 330 kr i webshop

 

Jag har valt att inte betygsätta cremen då jag blev tvungen att avbryta behandlingen efter 10 dagar, då det fortsatte att svida i ögonen varje gång jag använde den.

9 kommentarer

9 kommentarer till TEST: BEAUTÉ PACIFIQUE A-vitaminbaserad ögonkräm

 1. theragun reviews skriver:

  I really like reading a post that can make men and women think. Also, thanks for permitting me to comment!|

 2. Hello mates, fastidious piece of writing and nice urging commented here, I am in fact enjoying by these.|

 3. Hey just wanted to give you a quick heads up. The text in your post seem to be running off the screen in Firefox. I’m not sure if this is a format issue or something to do with web browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The layout look great though! Hope you get the issue fixed soon. Kudos|

 4. thefeed skriver:

  I was able to find good info from your blog posts.|

 5. the feed skriver:

  Hello to all, how is the whole thing, I think every one is getting more from this website, and your views are nice designed for new viewers.|

 6. thefeed skriver:

  Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.|

 7. the feed skriver:

  This is my first time pay a quick visit at here and i am truly pleassant to read all at alone place.|

 8. the feed skriver:

  Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Thank you|

 9. May I simply say what a relief to find someone that truly understands
  what they’re discussing on the internet. You definitely understand how to bring a problem to light and make it
  important. More people should look at this and understand this side of your story.
  I was surprised that you are not more popular since you
  definitely have the gift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida