Bilder från nya lägenheten.

Här är några bilder från vårt nya boende. Vardagsrummet är snyggast men måste städa och fixa lite där innan jag tar fler bilder. Inte lika lyxigt som ett penthouse med havsutsikt såklart men läget är ändå bättre för oss, nära till allt, dvs gymmet, barer, restauranger osv. Plus att det är en gated community, vilket vi gillar. Måste ta tag i ett fixa lite utemöbler till balkongen nu. Hoppas ni har det underbart i Sverige. Kram!

 

 

6 kommentarer

6 kommentarer till Bilder från nya lägenheten.

 1. ellen franzen skriver:

  André: Ha ha, nej jag VET att du inte känner mig för då hade du aldrig skrivit en sådan sak. Dessutom har du så mycket barnsliga fördomar att jag/vi aldrig hade valt att umgås med dig.

 2. André skriver:

  Ok, nu var jag kanske lite taskig eftersom jag inte känner er.. men bloggen här är ju inte direkt så skarp och handlar bara om utseende och ytlighet. Ok, det är visst en skönhetsblogg som ni säger och visst då har jag hamnat fel, sorry för det! Kom in här efter Christians blogg link. Om du nu är så intelligent Ellen som Christian säger så kan du väl delge det i din blogg istället! Kul att ni svarar och att du försvarar din tjej Christian. Hoppas bara inte du valt en wannabee.. om man läser bloggen så får man iaf det intrycket.. behövs ingen Einstein för att misstänka det!.. om du har akademisk examen Ellen är ju inte relevant med denna bloggen.. skriv iså fall om dina funderingar kring diverse viktiga livsfrågor.. denna bloggen är fortfarande bara ytlig och totalt intetsägande även om det är en skönhetsblogg.. vilka gillar då denna blogg undrar jag? -13-åriga tjejer? -Sorry men blir så bara så trött på dessa skitbloggar ala Blondinbella, Kissie etc.. Hoppas ni inte tar illa upp för mina åsikter och hoppas ni har det riktigt på Malta! kram

 3. ellen franzen skriver:

  André: Förstår inte vad du menar? Jag har en akademisk examen med högsta betyg i allt så det sista ngn kan anklaga mig för är iaf att inte ha ngt innanför pannbenet. Detta är dock en skönhetsblogg så om du inte är intresserad av utseende har du kommit helt fel. Dont let the door hit you on the way out.

 4. André skriver:

  Alltså detta blir ju bara för mycket!? -Menar du verkligen det du skriver i din blogg? Hur kan du i så fall vara så otroligt utseendefixerad? Vet du att vi killar generellt sett inte vill ha en guldfisk med silikonpattar och som är så ytlig, pengastyrd och inte har så mkt innanför pannbenet!? Inte bara vårt huvud mellan bena som styr.. iaf inte efter tonåren!.. ursäkta men blir bara så uppretad när jag läser din tragiska blogg om nothing viktigt! Kram och väx till dig!

 5. ellen franzen skriver:

  Tack, vad glad jag blir! Vi har ett 2-års-kontrakt så här blir vi kvar ett tag. Känns som en väldigt amerikansk lägenhet. kram!

 6. Sessan skriver:

  WOW, vilken lägenhet.
  Jag bara så älskar köket!!!

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *