LANCOME OMBRE ABSOLUE DOLL EYES PALETTE

Lancôme Ombre Absolue Palette

 

Formula: Pressat, silkigt puder med tre applikatorer i skumgummi.
Utlovar: En lyxig palett av ögonskuggor i vackra färger med lång hållbarhet. Är mycket lätt att applicera och ger ett perfekt och silkigt resultat. Kommer från Doll Eyes-kollektionen och finns i fyra versioner, varav alla innehåller 1) En jusreflekterande nyans som förstorar ögat. 2) En basskugga som ska användas på hela övre ögonlocket. 3) En mellannyans för intensitet och definition. 4) En mörkare nyans för konturer. Den klassiska ögonskuggskvartetten har fått samma rosdesign på förpackningen som hylsan på mascaran, Hypnose Doll Eyes.
Resultat: Lancomes skuggor innehåller mycket pigment och sitter väldigt väl. Detta är förstås en stor fördel, men gör dem också något svårapplicerade för ovana användare. Ett extra plus dock för den tredje, tunnare applikatorn som ger bra precision. Jag har testat Baby Romance (ovan), som jag tycker passar bäst in på den docksöta Doll Eyes- looken. Jag gillar inte rosa nyanser på skuggor, men dessa känns neutrala i tonen och har en fin finish. Den mörkaste skuggan i kvartetten går i lätt skimrande petrolium och är jättefin! I kombination känns paletten lagom höstig och passar extra bra på bruna ögon.
Pris: 515 SEK på Kicks.se
Betyg: 4/5

1 kommentar

1 kommentar till LANCOME OMBRE ABSOLUE DOLL EYES PALETTE

  1. Hmm it looks like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it
    up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
    I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing.
    Do you have any suggestions for newbie blog writers?
    I’d definitely appreciate it.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *