Jessica testar: DUWOP Revolotion Body

 

Doft & Formula: Tjock, färgad creme med en svagt skimrande finish.

Utlovar: En fantastisk blandning av fuktighetskräm, solskyddsfaktor och kroppsmakeup som gör huden sexig och glödande. Sedan 2001 har DuWop Revolotion varit den bäst bevarade hemligheten ibland Hollywoods skådespelerskor, modeller, stylister och makeupartister som vill jämna ut hyn och samtidigt få en subtil bronserad glöd. En formula som är enkel att applicera utan att bli randig eller fläckig. Använd på ben, armar, dekolletage eller vart än du vill att huden ska se jämn ut och få extra glöd. Innehåller inslag av skimmer som ger en subtil lyster. SPF 15.

Resultat: Den här produkten skiljer sig ordentligt från många produkter i samma segment som ger mycket lyster, skimmer och gloss. Detta är mer av en lätt kroppsfoundation som ger ganska mycket färg. Jag föredrar personligen en tunnare konsistens med mer lyster men om man har små ”flaws” som behöver döljas eller ska plåtas passar denna utmärkt! Högt över medel i hållbarhet.

Pris: 295 SEK (150 ml) på Eleven.se

Betyg: 3,5/5

1 kommentar

1 kommentar till Jessica testar: DUWOP Revolotion Body

  1. Great article. I will be facing a few of these issues as well..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *