Beauty Update.

Så här korniga och suddiga bilder blir det i Photo Booth på en Mac Air. Är det något som vet om man kan köpa till eller ladda ner en bättre version eller är webkameran så värdelös?

Tog ur mina extensions idag för att ge mitt hår en välbehövlig vila, så det hänger en ganska tunn och tråkig pagefrisyr på mitt huvud för tillfället.  Imorgon ska jag åka till Malmö för att göra en Fraxelbehandling på Stureplanskliniken. Jag har ju gjort fraktionerad laserbehandling tidigare så jag vet att det kommer att göra ont men jag kör på vill du vara fin…- mottot. Min mamma (som ska testa Botox) är däremot desto mer nervös. Det är första gången hon gör något mer avancerat än  klassisk ansiktsbehandling och pedikyr. Jag har relativt låg smärttröskel men min mamma har obscent låg och är dessutom spruträdd (vilken jag inte är) så det ska bli mycket spännande att se hur mycket jag behöver lugna henne imorgon. Ibland känns det som om det är jag som är mamman i förhållandet…

2 kommentarer

2 kommentarer till Beauty Update.

  1. ellenf skriver:

    tack tack, det är YSL klassiska röda.

  2. Angelica skriver:

    Vilken kalas färg på dina läppar, så snyggt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *