Mitt bästa fukt-tips!

Har du torr hud är en bra ansiktsolja ett måste. Bäst-i-test enligt mig är Intense Repair Facial Oil från Cicamed. Den är en riktig fuktbomb utan att lägga sig som en fet hinna på huden. Balanserande och lugnande. Du köper den billigast (vad jag vet) i webshopen Hairmax för 399 SEK. Du kan även delbetala där.

Mitt akut-tips är dock Moisturizing Mask från Dr. Hauschka som är anpassad efter ömtålig, extremt torr hud. Du kan välja att torka bort den efter 20 min eller lämna den över natten istället för en nattcreme. Gör underverk!

Pris: 368 SEK (30 ml) här.

Ansiktsvård - Ansiktsmasker - Ansiktsmask fukt / Moisturizing

3 kommentarer

3 kommentarer till Mitt bästa fukt-tips!

 1. Nina skriver:

  Tack fina för svaret! En flarra är snart på väg hem till mig 🙂

  Kramis

 2. ellenf skriver:

  JA, det bästa med just denna olja är att den balanserar hudens egen oljeproduktion, så den funkar även på blandhy med torra partier. Jag lover att du inte kommer bli besviken om du köper den! Annars får du sälja den till mig. PUSS

 3. Nina skriver:

  Den oljan måste jag spana in! Fungerar den för mig som har blandhy tror du? Min t-zon är väldigt oljig medan jag i resten av ansiktet har ganska torr hy (ibland väldigt torr på vissa ställen).

  Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *