Mitt bästa fukt-tips!

Har du torr hud är en bra ansiktsolja ett måste. Bäst-i-test enligt mig är Intense Repair Facial Oil från Cicamed. Den är en riktig fuktbomb utan att lägga sig som en fet hinna på huden. Balanserande och lugnande. Du köper den billigast (vad jag vet) i webshopen Hairmax för 399 SEK. Du kan även delbetala där.

Mitt akut-tips är dock Moisturizing Mask från Dr. Hauschka som är anpassad efter ömtålig, extremt torr hud. Du kan välja att torka bort den efter 20 min eller lämna den över natten istället för en nattcreme. Gör underverk!

Pris: 368 SEK (30 ml) här.

Ansiktsvård - Ansiktsmasker - Ansiktsmask fukt / Moisturizing

13 kommentarer

13 kommentarer till Mitt bästa fukt-tips!

 1. My spouse and I stumbled over here from a different web address and thought I should check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to going over your web page repeatedly.|

 2. Very energetic article, I loved that bit. Will there be a part 2?|

 3. junk car buyer skriver:

  I’m no longer sure the place you’re getting your information, but great topic. I must spend a while studying more or figuring out more. Thank you for great information I used to be searching for this information for my mission.|

 4. superbeets skriver:

  I am sure this paragraph has touched all the internet viewers, its really really fastidious paragraph on building up new website.|

 5. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.|

 6. feed skriver:

  Hello to every body, it’s my first visit of this web site; this website carries amazing and really good stuff designed for visitors.|

 7. thefeed skriver:

  Wow, this post is pleasant, my younger sister is analyzing these kinds of things, thus I am going to convey her.|

 8. thefeed skriver:

  Thanks designed for sharing such a nice opinion, piece of writing is good, thats why i have read it entirely|

 9. feed skriver:

  It’s awesome in support of me to have a website, which is valuable for my knowledge. thanks admin|

 10. berkey skriver:

  Please let me know if you’re looking for a article writer for your site. You have some really great articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested. Cheers!|

 11. Nina skriver:

  Tack fina för svaret! En flarra är snart på väg hem till mig 🙂

  Kramis

 12. ellenf skriver:

  JA, det bästa med just denna olja är att den balanserar hudens egen oljeproduktion, så den funkar även på blandhy med torra partier. Jag lover att du inte kommer bli besviken om du köper den! Annars får du sälja den till mig. PUSS

 13. Nina skriver:

  Den oljan måste jag spana in! Fungerar den för mig som har blandhy tror du? Min t-zon är väldigt oljig medan jag i resten av ansiktet har ganska torr hy (ibland väldigt torr på vissa ställen).

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida