Nytt från THE BODY SHOP.

Det händer mycket spännande i The Body Shops butiker just nu. Jag har fått en tjuv-titt på vinterns produkter och mina julklappar kommer definitivt att inhandlas där! En nyhet som släpptes förra veckan är nya All-In-One BB Cream. Formulan är vit men finns i 3 nyanser och innehåller mikrokapslar som brister och släpper sin färg vid applicering på huden. Spännande! Personligen är jag helt kär i sommarens Body Mists och favoritdoften är sommarnyheten Coconut som jag behåller hösten ut. Nytt för sommaren var även Scents of The World – en doftkollektion med 100% ekologiska och naturliga doftextrakt. Kommer i 5 olika versioner men doften Amazonian Wild Lily, som jag fick pressprov på, var lite för skarp för mig och inte i min smak.

 

Finns det någon som inte älskar persiko-doft? Säsongens doft för kroppsprodukter heter Vineyard Peach. I sortimentet ingår Vineyard Peach Body Lotion (145 kr 250 ml), Vineyard Peach Shower Gel (80 kr 250 ml), Vineyard Peach Body Butter (175 kr 200 ml) och Vineyard Peach Cream Body Scrub (195 200 ml). Det bästa är att produkterna doftar äkta, solmogna persikor – inte sött och syntetiskt. Go Buy!

 

15 kommentarer

15 kommentarer till Nytt från THE BODY SHOP.

 1. Angelica Newsom skriver:

  Hello there! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog post or vice-versa? My blog addresses a lot of the same subjects as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to shoot me an e-mail. I look forward to hearing from you! Excellent blog by the way!|

 2. theragun review skriver:

  There’s certainly a great deal to know about this subject. I like all the points you made.|

 3. Thanks to my father who shared with me about this weblog, this blog is actually remarkable.|

 4. I relish, result in I discovered just what I used to be looking for. You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye|

 5. Thanks for finally writing about > %blog_title% < Loved it!|

 6. This web site definitely has all of the information I wanted concerning this subject and didn’t know who to ask. |

 7. feed skriver:

  You’re so interesting! I don’t suppose I have read through anything like this before. So good to find somebody with a few original thoughts on this issue. Really.. thanks for starting this up. This web site is something that is needed on the web, someone with a little originality!|

 8. feed skriver:

  Can I just say what a comfort to discover a person that genuinely understands what they are discussing on the net. You actually know how to bring an issue to light and make it important. A lot more people should check this out and understand this side of the story. I was surprised that you aren’t more popular given that you certainly have the gift.|

 9. feed skriver:

  You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!|

 10. the feed skriver:

  I constantly spent my half an hour to read this webpage’s articles or reviews every day along with a cup of coffee.|

 11. berkey skriver:

  I am regular reader, how are you everybody? This paragraph posted at this web site is really fastidious.|

 12. delinda skriver:

  gillar också Coconut Body Mist och persikoserien vill jag nästan äta 😉

 13. ellenf skriver:

  Det hoppas vi på ! Jag gillade balsamet och inpackningen! Kram !

 14. Anne skriver:

  Igår kväll när jag kom hem från jobbet låg det ett paket och väntade vid dörren,får tacka så mycket för vinsten! Får hoppas de passar mitt hår..

 15. Katarina skriver:

  Åh persika! Måste besöka en butik pronto och prova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *