Update.

Har varit och gjort en massa ärenden idag, bl.a besökt en presentbutik och köpt en fin presentbox till Aleksandras födelsedags-presenter. Den innehåller saker hon har önskat sig så jag hoppas att hon blir glaaad! Ska packa lite nu för i morgon blir det Stockholm igen. Har inte varit där sedan förra veckan så det ska bli kul! Jag har inte köpt en hembiljett så jag vet inte hur länge jag stannar än, men det blir åtminstone en weekend. Det blir två födelsedagsfiranden, One Piece Garageparty, frisörbesök m.m. Hoppas att ni får en underbar helg!

 

3 kommentarer

3 kommentarer till Update.

 1. Jess skriver:

  Tack!! 🙂

 2. ellenf skriver:

  Gå på konsultation hos Dorina på Devita. Hon kan allt om sånt !

 3. Jess skriver:

  Hej Ellen!
  Jag har lite ytliga blodkärl på benen som jag gärna skulle vilja få bort,har googlat runt lite på metoder och vart dom utför det, men tänkte höra med dig om du vet något om det, eller kan tipsa om en klinik! Bor i Stockholm 🙂

  /Jessica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *