Nytt från ELNETT!

 

Tillhör du dem som svär vid den guldiga klassikern Elnett? Nu utökas den guldiga Elnett-familjen med två värmeskyddande sprayer: Elnett Heat Protect Styling Spray – utvecklad för att både styla och skydda! Produkterna innehåller xylose som sluter sig kring hårfibern och täcker den med en värmeskyddande film som varken syns eller känns. Sprayen kommer i två versioner – en för rakt hår och en för volym. Båda utlovar att motverkar fukt, flygigt samt frissigt hår för en perfekt finish, som håller ända till nästa schamponering. Heat Protection- sprayerna har fin mikrofördelning, precis som de de klassiska hårsprayerna .

 

Pris: 89 SEK


2 kommentarer

2 kommentarer till Nytt från ELNETT!

  1. ellenf skriver:

    Nej tyvärr, har inte fått ngt pressprov och använder så sällan värme på mitt hår…

  2. Lina skriver:

    Har du testat den?? Hade varit kul o veta vad du tycker om den? Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *