Things that made me happy today.

*Att jag inte behöver gå upp tidigt. Vaknade 10 idag och är nu klar med dagens jobb. Har fixat fem nya sponsorer till nästa event.

* Glossybox. Det kvittar hur många lådor med produkter jag har. Jag blir som ett barn på julafton varje gång kartongen ligger i lådan.

* Utepremiär = Vår! Nu kan jag iofs inte gå i år men det säkraste vårtecknet är ändå Caféts utepremiär. Vilket innebär 8 maj!

* No animals were harmed during my lunch. Det var visserligen ingen uppoffring för mig att äta falafel och sallad istället för en hamburgare men för mig är djur lika mycket värda som människor. I somliga fall mer. Jag behöver inte skriva ut hans namn.

* En chokladfärgad brittisk korthår! (Se bild nedan) Tillhör en bekant och är bland det underbaraste jag har sett

 

happ

-86

-87

ko

7 kommentarer

7 kommentarer till Things that made me happy today.

 1. berkey skriver:

  Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.|

 2. ellenf skriver:

  Det ska jag absolut Göra !

 3. Nina skriver:

  Den heter ”structure repair”, för skadat hår. Eller hur! Jag blev också sjukt nöjd med att det var full-size! Kom väldigt passande, hade precis slut på inpackning, så det var en fullträff 🙂

  Om du vill recensera den när du testat så är jag jätteintresserad av att höra vad du tyckte 🙂

  Kram

 4. ellenf skriver:

  Vad roligt! Vad är den gröna serien för för hårtyp? Ska testa min i helgen! 🙂 Super med en inpackning i fullsize i vilket fall!

 5. Nina skriver:

  Jag fick också en Maria Nila-inpackning, men den ”gröna”. Jäklar vilken dunderprodukt! Hoppas du gillar din lika mycket som jag gillar min. Doften var inget att hänga i julgranen, mycket märkligt luktade den i mitt tycke, men fan vad bra den var för mitt hår 🙂

  Kramis

 6. ellenf skriver:

  Things that Made me happy: Din kommentar !! Puss

 7. Caroline skriver:

  Things that made me happy today:
  *Det här inlägget!
  Tack för en grym blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *