Sverige måste sluta med pälsdjursfarmer!

Nära en miljon minkar föds upp och dödas på ett 60-tal pälsdjursfarmer i Sverige varje år.  EN MILJON! De lever hela sina liv i små gallerburar. De får aldrig möjlighet att simma, klättra eller jaga. De får aldrig känna gräs under tassarna. Jag gråter när jag skriver detta. Vi i Sverige är så stolta över hur vi behandlar våra djur – men här ligger vi riktigt dåligt till i jämförelse med resten av Europa! De flesta andra europeiska länder har insett att det inte går att kombinera pälsdjurfarmning med ett modernt djurskydd! Storbritannien, Österrike, Kroatien och Bosnien-Hercegovina har redan förbjudit pälsdjurs-farming. I år har också Nederländerna och Slovenien beslutat att upphöra med detta.I Schweiz är reglerna så stränga att det inte finns några pälsfarmer kvar och även Italiens och Tysklands minkfarmer ser ut att vara på väg att avvecklas . Nederländerna och Kroatien tillhörde världens största producenter av mink– respektive chinchillapäls, men har trots detta infört förbud av pälsfarmning på etisk grund. Vi måste bilda opinion i sociala medier. Kan alla ni som har bloggar dela detta budskap och vidarbefodra länkar till mig så länkar jag till er! TACK

 Har ni några mink-lik i garderoben? Let the furs you burn light your way!

 

620111

15 kommentarer

15 kommentarer till Sverige måste sluta med pälsdjursfarmer!

 1. theragun skriver:

  Hi there, its nice article regarding media print, we all be aware of media is a fantastic source of facts.|

 2. junk car buyer skriver:

  You really make it appear really easy along with your presentation however I find this topic to be really one thing that I believe I might by no means understand. It sort of feels too complex and very large for me. I’m taking a look ahead on your next post, I’ll try to get the grasp of it!|

 3. you are truly a just right webmaster. The web site loading speed is incredible. It seems that you’re doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterwork. you’ve done a wonderful process on this subject!|

 4. We absolutely love your blog and find most of your post’s to be what precisely I’m looking for. Would you offer guest writers to write content for you? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on most of the subjects you write about here. Again, awesome weblog!|

 5. thefeed skriver:

  Hi, I check your blog regularly. Your humoristic style is awesome, keep it up!|

 6. thefeed skriver:

  Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine. Please let me know where you got your design. Thanks|

 7. feed skriver:

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?|

 8. the feed skriver:

  Heya i’m for the primary time here. I came across this board and I in finding It really helpful & it helped me out much. I hope to present one thing again and aid others such as you helped me.|

 9. berkey skriver:

  Quality articles is the main to be a focus for the visitors to pay a quick visit the web page, that’s what this web page is providing.|

 10. ellenf skriver:

  Köp helst inte minkpälsen ha ha!Du går med i Djurens Rätt och stödjer deras arbete med detta!

 11. Caroline skriver:

  Viktigt ämne! Hur får man stopp på detta?! Vad kan man göra? Förutom att själv köpa minkpäls då.

 12. emiliablomqvist skriver:

  Hej, jag gör mina kollage i http://www.polyvore.com/ som funkar super bra 🙂
  Kram! fames.se/emiliablomqvist

 13. Nina skriver:

  Fixat 🙂

  <3

 14. ellenf skriver:

  Gärna! Skicka dem till [email protected]!

 15. Nina skriver:

  F*n vad jag håller med dig om detta Ellen. Djurfrågor är något som ligger mig väldigt, väldigt varmt om hjärtat. Är en stor motståndare mot pälsindustrin – som tyvärr lever kvar mkt pga. okunskap, egoism och att människor inte ser/erkänner djurs värde. Fruktansvärt är vad det är.

  Det finns många petition-sights som jag brukar skriva under för att kämpa för djurens rättigheter. Om du vill kan jag länka till några som jag brukar stötta? Kostar ingenting, många av dessa protestlistor skickas vidare till högre tjänstemän – såsom politiker.

  All kärlek till dig fina, fina Ellen. Det värmer så att se fler vars hjärta klappar för djuren
  <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida