SKYN ICELAND Hydro Cool Firming Eye Gels

Formula: Pads med gelyta på ena sidan som fastnar på huden (så att du kan gå omkring med dem).

Utlovar: När du är nedgången och stressad, tar den känsliga huden under ögonen stryk vilket resulterar i svullnad och tidiga rynkor. Formulan i dessa gel-pads arbetar intensivt för att strama åt och minska tecken på förtidigt åldrande. På bara 10 minuter, ger dessa kylande gel-plåster området runt ögonen med koncentrerade doser av lugnande ingredienser.Elastin hjälper till att strama åt och tona, hexapeptide hjälper till att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor, ginkgo biloba hjälper till att minska svullnader och en avancerad antioxidant hjälper till att förhindra framtida skador.

  • Fri från parabener, petroleum, mineralolja, sulfater, ftalater och syntetisk färgämnen. 100% vegetarisk samt ej djurtestad.

Resultat: Du placerar padsen under ögonen med gelsidan mot huden. De fäster så att de sitter fast på huden men är ändå lätta att peela av efter 10 min. Den kylande formulan känns svalkande och skön mot huden. Resultatet direkt efter är synbart. Huden under ögat känns fastare och mer elastisk och kylan gör att porerna drar ihop sig samt att svullnad lägger sig. Perfekt att använda ”dagen efter” samt ett måste för alla oss 35 +.

Pris: 475 SEK på Eleven.se

Betyg: 5/5

2 kommentarer

2 kommentarer till SKYN ICELAND Hydro Cool Firming Eye Gels

  1. ellenf skriver:

    Tack för svaret ! Ses på mässan !

  2. Beauty by Tanci skriver:

    Hej Ellen. Svarar nu här på din fråga om ögonbrysskuggan. Den har absolut tillräckligt med pigment men du måste ta den ljusaste nyansen och inte den som jag har. Sen får du ta lite åt gången för att bygga upp bryn just för att denna är så himla pigmentrik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *