SKYN ICELAND Hydro Cool Firming Eye Gels

Formula: Pads med gelyta på ena sidan som fastnar på huden (så att du kan gå omkring med dem).

Utlovar: När du är nedgången och stressad, tar den känsliga huden under ögonen stryk vilket resulterar i svullnad och tidiga rynkor. Formulan i dessa gel-pads arbetar intensivt för att strama åt och minska tecken på förtidigt åldrande. På bara 10 minuter, ger dessa kylande gel-plåster området runt ögonen med koncentrerade doser av lugnande ingredienser.Elastin hjälper till att strama åt och tona, hexapeptide hjälper till att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor, ginkgo biloba hjälper till att minska svullnader och en avancerad antioxidant hjälper till att förhindra framtida skador.

 • Fri från parabener, petroleum, mineralolja, sulfater, ftalater och syntetisk färgämnen. 100% vegetarisk samt ej djurtestad.

Resultat: Du placerar padsen under ögonen med gelsidan mot huden. De fäster så att de sitter fast på huden men är ändå lätta att peela av efter 10 min. Den kylande formulan känns svalkande och skön mot huden. Resultatet direkt efter är synbart. Huden under ögat känns fastare och mer elastisk och kylan gör att porerna drar ihop sig samt att svullnad lägger sig. Perfekt att använda ”dagen efter” samt ett måste för alla oss 35 +.

Pris: 475 SEK på Eleven.se

Betyg: 5/5

8 kommentarer

8 kommentarer till SKYN ICELAND Hydro Cool Firming Eye Gels

 1. I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else experiencing problems with your website. It appears as if some of the written text within your content are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well? This may be a problem with my internet browser because I’ve had this happen previously. Thank you|

 2. You could certainly see your skills in the article you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. At all times go after your heart.|

 3. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to design my own blog and would like to find out where u got this from. many thanks|

 4. superbeets skriver:

  You could definitely see your expertise within the article you write. The sector hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how they believe. Always go after your heart.|

 5. of course like your web site but you have to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to inform the reality on the other hand I’ll certainly come again again.|

 6. berkey skriver:

  Hello there, just changed into alert to your blog thru Google, and found that it’s really informative. I am gonna be careful for brussels. I will appreciate in the event you proceed this in future. Numerous folks might be benefited from your writing. Cheers!|

 7. ellenf skriver:

  Tack för svaret ! Ses på mässan !

 8. Beauty by Tanci skriver:

  Hej Ellen. Svarar nu här på din fråga om ögonbrysskuggan. Den har absolut tillräckligt med pigment men du måste ta den ljusaste nyansen och inte den som jag har. Sen får du ta lite åt gången för att bygga upp bryn just för att denna är så himla pigmentrik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.