Söta puderdosor från 100% PURE!

Dessa askar är så söta att man vill ha dem framme! I den bruna dosan hittar ni 100% Pure Cocoa Pigmented Bronzer Cocoa Glow – 100% naturlig, veganvänlig bronzer för en solkysst glöd. Färgpigmenten kommer från kakao, kaffe, tomat och bär vilket gör att den innehåller höga halter av åldersförebyggande vitaminer och antioxidanter. Har aldrig hört talas om ”glutenfri formula” på en produkt innan men det står faktiskt så här. Jag antar att huden också ”äter” ditt smink. Tonen är neutral, går inte åt orange vilket är bra, och ger en svag lyster och ett mycket diskret skimmer. Nyansen (som tyvärr bara finns i en version) är dock för mörk för mig. Jag skulle säga att den passar på en mycket solbränd person alternativt en latino-girl med mörkare hudton. Ett stort plus är att den inte är djurtestad samt har en mild, söt doft (dock inte choklad, vilket man hade kunnat tro).

100% Pure Face Powder Pink Champagne Luminescent är en blandning mellan ett rouge och ett face lucent-puder. Formulan är färgad med vitaminrika fruktpigment och utlovar ljusreflekterande egenskaper som trollar bort stora porer, linjer och rynkor samt får din hud att stråla. Nyansen är superfin –neutralt rosa med ett gyllene skimmer  och mycket glow! Fungerar även bra som highlighter på ögonlock och kindben. Dock trollar den inte bort ”stora porer, linjer och rynkor” som utlovat, trots de ljusreflekterande egenskaperna. Som de flesta vet förstärker snarare skimmer linjer och rynkor. Den perfekta rougen för er som inte har hunnit få rynkor samt köper smink som är stämplat Cruelty Free och Vegan Friendly. We likey!

 

Pris: 219/249 SEK här.

 

photo(42)

2 kommentarer

2 kommentarer till Söta puderdosor från 100% PURE!

  1. Harocixgoope skriver:

    Toprol Xl generic levitra 20mg Shelf Life Of Amoxil

  2. Harocixgoope skriver:

    Xenical Pills For Sale Levitra Wechselwirkung Antibiotika Firstmedicine On Line Pharmacy Store extra super levitra frumforum.co Il Sр“в»r D’Acheter En Ligne Priligy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *