Söta puderdosor från 100% PURE!

Dessa askar är så söta att man vill ha dem framme! I den bruna dosan hittar ni 100% Pure Cocoa Pigmented Bronzer Cocoa Glow – 100% naturlig, veganvänlig bronzer för en solkysst glöd. Färgpigmenten kommer från kakao, kaffe, tomat och bär vilket gör att den innehåller höga halter av åldersförebyggande vitaminer och antioxidanter. Har aldrig hört talas om ”glutenfri formula” på en produkt innan men det står faktiskt så här. Jag antar att huden också ”äter” ditt smink. Tonen är neutral, går inte åt orange vilket är bra, och ger en svag lyster och ett mycket diskret skimmer. Nyansen (som tyvärr bara finns i en version) är dock för mörk för mig. Jag skulle säga att den passar på en mycket solbränd person alternativt en latino-girl med mörkare hudton. Ett stort plus är att den inte är djurtestad samt har en mild, söt doft (dock inte choklad, vilket man hade kunnat tro).

100% Pure Face Powder Pink Champagne Luminescent är en blandning mellan ett rouge och ett face lucent-puder. Formulan är färgad med vitaminrika fruktpigment och utlovar ljusreflekterande egenskaper som trollar bort stora porer, linjer och rynkor samt får din hud att stråla. Nyansen är superfin –neutralt rosa med ett gyllene skimmer  och mycket glow! Fungerar även bra som highlighter på ögonlock och kindben. Dock trollar den inte bort ”stora porer, linjer och rynkor” som utlovat, trots de ljusreflekterande egenskaperna. Som de flesta vet förstärker snarare skimmer linjer och rynkor. Den perfekta rougen för er som inte har hunnit få rynkor samt köper smink som är stämplat Cruelty Free och Vegan Friendly. We likey!

 

Pris: 219/249 SEK här.

 

photo(42)

12 kommentarer

12 kommentarer till Söta puderdosor från 100% PURE!

 1. Oh my goodness! Impressive article dude! Many thanks, However I am experiencing issues with your RSS. I don’t understand the reason why I can’t join it. Is there anybody getting similar RSS issues? Anybody who knows the solution will you kindly respond? Thanks!!|

 2. I could not resist commenting. Perfectly written!|

 3. I was recommended this website via my cousin. I’m now not certain whether or not this publish is written by him as nobody else realize such detailed approximately my difficulty. You are amazing! Thank you!|

 4. superbeets skriver:

  Spot on with this write-up, I truly think this site needs far more attention. I’ll probably be back again to see more, thanks for the info!|

 5. My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a variety of websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard very good things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it? Any help would be really appreciated!|

 6. the feed skriver:

  Asking questions are truly pleasant thing if you are not understanding something totally, however this paragraph presents pleasant understanding yet.|

 7. feed skriver:

  Does your blog have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it develop over time.|

 8. feed skriver:

  Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say superb blog!|

 9. thefeed skriver:

  Ahaa, its nice discussion about this paragraph here at this blog, I have read all that, so at this time me also commenting at this place.|

 10. berkey skriver:

  It’s appropriate time to make some plans for the longer term and it is time to be happy. I have read this put up and if I could I want to suggest you some interesting things or tips. Perhaps you can write subsequent articles regarding this article. I want to learn even more issues about it!|

 11. Harocixgoope skriver:

  Toprol Xl generic levitra 20mg Shelf Life Of Amoxil

 12. Harocixgoope skriver:

  Xenical Pills For Sale Levitra Wechselwirkung Antibiotika Firstmedicine On Line Pharmacy Store extra super levitra frumforum.co Il Sр“в»r D’Acheter En Ligne Priligy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida