Nylansering av Active Pureness från COMFORT ZONE

SPA-märket Comfort Zones hudvårdsserie för en oren/fet hud har fått ett ansiktslyft. Active Pureness nylanseras med nytt utseende, ny doft, ny formula och ett lägre pris för att även ungdomar ska ha råd att skaffa dem! Serien består av sex produkter; rengörings-gel, porsammandragande ansiktsvatten, scrub, lermask, fuktgivande fluid med oljefri formula samt en punktbehandling mot acne – Active Pureness Corrector, med gelformula bestående av salicylsyra, sockersyra och C-vitamin.

Serien hittar ni på Hudoteket.se i prisklassen 220 – 325 SEK.

 

group

2 kommentarer

2 kommentarer till Nylansering av Active Pureness från COMFORT ZONE

  1. Ninni skriver:

    Har aldrig hört talas om detta märke. Har du testat något frpn dem?

  2. Jullan skriver:

    Ändå relativt dyrt om man är ung. Räknas detta som medicinsk hudvård?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *