Veckans bloggtävling.

1227-132-0000

OPI:s nya duo-kit Push & Shove  är ett samarbete med Gwen Stefani och ger en spegelblank finish. Älskar du metallic-looken är detta ett måste för dig! Kitet består av ett kromlack samt ett lite mindre baslack för att kromlacket ska fästa och få sin effekt. Top Coat ska inte användas.

Jag lottar ut två kit värde 150 SEK/styck.

OPI-Push-and-Shove-IMG_1541Då jag inte har testat detta kit kommer en swatch från denna blogg.

Hur tävlar du? Lämna en kort motivering nedan till varför just du behöver Push & Show på naglarna i vår. Vinnarna presenteras i bloggen på söndag (6 april). Bonne chance!

23 kommentarer

23 kommentarer till Veckans bloggtävling.

 1. anna skriver:

  Jag skulle vilja testa detta lack då jag nästan aldrig köper lack för det finns inte så många som faller mig i smaken men detta gjorde verkligen det 😀 väntar mitt första barn som kommer nu i Maj så skulle passa med ett bra och hållbart lack för det kommer nog inte finnas mycket tid att lägga ner på sig själv sen 😉

 2. Shiva skriver:

  Älskar den kromade finishen! Är självklart med och tävlar! Är en fattig student så detta är ända sättet för mig att lägga vantarna på ett OPI- lack. Kram !

 3. Kajsa skriver:

  Mina naglar blir alltid katastrof under vintern, spricker och blir väldigt fula, inget jag gärna visar. Nu håller dom på att läka till sig, och dom skulle verkligen behöva sig en uppfräschning utav ”Push & Shove”. Efter att jag haft dom mindre fina naglarna nu i vinter, skulle jag få dom snyggaste naglarna nu i vår! 🙂

 4. AnnaKaize skriver:

  Damnyouautocorrect! Jag skulle skriva ”Shove” men Paddan ville annorlunda 😀

 5. AnnaKaize skriver:

  Oooo så snyggt! Jag skulle så gärna vilja ha detta därför att

  Jag köper nya lack minst 3ggr per vecka
  Mannen säger ”Men nu får det väl ändå räcka!”
  Jag har swatches på lack på en fin, prydlig lista
  Som det anstår en lackgalen, nördig Vernista
  Ett nytt lack ger mig ett skönt naturligt urmysigt ”High”
  Så jag suktar såklart efter ”Push & Show” från OPI 🙂

 6. Annis skriver:

  Efter denna deppiga, tunga vår är det dax för mig att resa mig upp och komma tillbaka igen. Vad vore bättre än lite flärd. Med detta fina lack skulle jag känna mig lite mer värd.

 7. annica johansson skriver:

  Det är roligt med nagellack som sticker ut lite extra, metallic känns som det passar till det mesta.

 8. GunillaR skriver:

  Älskar din blogg, OPI samt metallic – lack så denna vinst vore perfekt !

 9. Lisa H skriver:

  Jag vill vinna eftersom att ärligt talat tycker att jag förtjänar lite vardagslyx just nu! Jag har kämpat och slitit i 6 år mot målet att få mitt drömjobb och nu är jag sååå nära att äntligen få det! Energin börjar att gå ur mig och jag skulle behöva en sista energiboost för att ta mig hela vägen fram!

 10. annika skriver:

  Mina naglar är såå tråkiga nu, kan inte ha dem långa då jag inte vill riskera att riva min bebis och kvalitén på dom har blivit risig nu när jag tvättar händerna så många gånger varje dag p.g.a. blöjbyte, matning, tvättning av bebis plus det vanliga handtvättandet.
  Hade varit kul att dölja det fula lite och få lite fina naglar i stället 🙂

 11. ELIN JACONELLI skriver:

  detta hade varit klockrent när jag ska på bröllop i maj. jag tillhör den sorten som tycker att metallic funkar utmärkt på bröllop. bara ben också. & psykadeliska mönster. & svart. 😉

 12. A-M skriver:

  Förutom för att jag älskar silver och nagellack så ska jag ska på utbytestermin i Japan. Misstänker att detta coola nagellack kommer vara enda sättet jag kommer sticka ut ur mängden med, för klädmässigt har de ett stort försprång! Håller tummarna, xx

 13. Frida Bergner skriver:

  Jag är självklart med.

  Jag har aldrig testat OPI:s lacker eller ett metalliclack. Vilket jag gärna skulle vilja göra.
  Det skulle göra mig super glad om jag fick vinna och få vackra vårnaglar. 🙂

 14. Camilla skriver:

  Åh Ellen, ingen motivering behövs till mig o Kissen!! 😉
  Vi gillar lack o vi gillar lika, han o jag liksom!
  Camilla 🙂

 15. Johanna Karlsson skriver:

  Vore ju helt underbart att få ha snyggt målade metalicnaglar även fast man är mammaledig och badar i matrester, snor, kräks och bajs dagligen. Mera skönhet till oss slitna småbarnföräldrar 🙂

 16. Nilla skriver:

  Detta skulle ju passa perfekt till min dotter som tar studenten till våren. Tänk att få ha så vackra naglar både på balen och studentfesten. Har jag tur så kanske jag kan få låna lite också 😉

 17. Mia skriver:

  Hej!
  Jag har gått och längtat efter ett sådant nagellack, men aldrig fått tummen ur att köpa. Så det vore ju perfekt att vinna =)

 18. Sophie mäkinen skriver:

  Har varit nyfiken på den här så jag håller tummarna 🙂

 19. Malin öhman skriver:

  Vill ge bort detta till min älskade lilla dotter som verkligen kämpat mot sina ätstörningar och förtjänar all glamour som finns på denna jord

 20. Anni skriver:

  Jag är en stor nagellacksälskare men har tyvärr inte så många OPI lackar och har ingen lack i silver.

 21. Lina skriver:

  Jag har lack, stora som små.
  Varje år förökar de sig som få.
  Inga mer lack säger min sambo,
  annars du här ej mer bor.
  Fina lackade händer jag alltid har,
  hoppas jag får behålla min karl.

 22. Cecilia skriver:

  Jag bytte jobb nyligen och får äntligen ha målade naglar (något jag inte kunde ha tidigare) och det skulle vara super kul att testa en fin färg som denna! 🙂

 23. Marlene Jernberg skriver:

  Jag vill önska våren välkommen med fina naglar. Jag bor i Sälen och våren tar sån tid på sig hit upp. Jag vill helt enkelt skynda på vårkänslorna lite 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *