FaceD 3-luronics CC Cream

previewcccreamFormula: Färgad creme med en oljefri formula och lätt konsistens.

Utlovar: Jämnar ut hudtonen samtidigt som den återfuktar och ger omedelbar anti-aging effekt.. Resultatet blir en återupplivad, strålande hy. Innehåller 1,5 % hyaluronsyra samt ljusreflekterande pigment som jämnar ut hudens struktur och minskar synligheten av uttryckslinjer  samtidigt som den skyddar mot solens strålar med SPF 20. Stimulerar hudens produktion av kollagen och elastin inifrån. Smidig att applicera och ger en matt effekt som fungerar perfekt som make up-bas. Retuscherar och ljusar upp mörka ringar under ögonen samt andra partier som tenderar att bli antingen torra eller glansiga. Finns i 2 färger: Light & Medium. Båda smälter fint in i alla hudtyper med en mer eller mindre täckande effekt.

Resultat: Lättapplicerad formula som ger en täckning som är strax över medel och motsvarar en lättare foundation. Jag testade nyansen Light som var något ljusare än min egen hy, men ändå smälte in helt okej. Är helt neutralt beige och går varken åt varm eller kall ton. Nej, jag upplever inte att synligheten av linjer runt ögonen minskar, i alla fall inte efter en applicering, men formulan känns skön på huden. Lyckas med konststycket att ha en mattande effekt utan att ta bort hudens lyster eller se pudrig ut. Med en solskyddsfaktor på SPF 20 passar den perfekt för sommaren!

Pris: 189 SEK på LLoyds Apotek

Betyg: 4/5

1 kommentar

1 kommentar till FaceD 3-luronics CC Cream

  1. Mia skriver:

    Finns den ute nu? Har aldrig sett denna men skulle vilja testa – låter bra !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *